chakrabalansering og KRYSTALLHEALING

Chakrasett Chakrapose med 2 stykker hematitt, 1 Granat, 1 karneol, 1 citrin, 1 aventurin, 1 akvamarin, 1 sodalitt, 1 Ametyst og 5 bergkrystaller (dobbelterminerte). Tøypose, chakrabeskrivelse for balansering følger med. Hos oss får du med 5 stk Bergkrystaller (dobbelterminerte) Pose varierer i farge !

chakra.

Du ser hvor hvert chakra er plassert på kroppen og fargen som passer. Kan du lite eller ingenting om chakra ,finner du forklaringer lenger ned på siden her.

Plasser steinene på følgende punkter direkte på huden , på hvert chakra ; sølvgrå hematitt ved føttene , rød granat på rot chakra ( baken på halebenet ) , orange kalsitt eller karneol ca 2 fingerbredder under navlen , gul citrin på solar plexus , grønn aventurin på midten av brystet , lyseblå akvamarin , sodalite eller blå agat på halsen , blå lapis lazuli , sodalite eller azurite på pannen, lilla ametyst på kronen over hodet. Du kan gjerne bruke flere steiner om du vil gjøre chakrabalansering , . Legg bergkrystall i hendene, helst en dobbeltterminert med spisser som  peker innover / oppover og mellom steinene på kroppen . La intuisjonen veilede deg. Begynn å balansere og bevisst fokusere på ett chakra om gangen. Gå opp og ned hele veien gjennom alle chakraene . Prøv å ikke miste konsentrasjonen  , det en del av avslapningen,  bare kom tilbake til chakraet hvor du var sist. Deretter kan du snu og gå opp fra første chakra til kronen på samme måte . Hold en liten stund på hvert chakra og føle på , pust dypt inn med nesen helt ned i magen og hold litt før du slipper pusten ut med munnen noen ganger,  og deretter fortsetter du til neste chakra. Når du har gått gjennom alle chakraene, kan du slippe konsentrasjonen .. Slapp helt av. La tankene komme og gå . Det hjelper å  lytte til rolig og vakker musikk når du gjør dette ,og gjerne en chakrameditasjonsmusikk . Følg instruksjonene . Nyt og synk inn i deg selv . Kontroller at du er uforstyrret og slå av telefonen . Ikke ta en chakrabalansering  hvis det ikke føles riktig.. Hvis du er fast bestemt på å ta en  chakrabalansering , kan du ta kontakt med en terapeut som veileder deg

Hva skjer?

Chakraene er et energisenter i kroppen som er viktig å ha i balanse,og går fra rot til krone. Chakra er et møte mellom de åndelige , mentale og fysiske aspekter ved oss mennesker . Et chakra er ment å harmonisere , balansere og gjøre oss mer til stede i sinn og kropp . Vår livs energi vibrerer på ulike frekvenser , akkurat som farger og krystaller . Hver stein som passer til et chakra kan gjøre et chakrapunkt  i mer balanse med seg selv. Hvert chakra har sin egen frekvens ,og det er viktig å ha hele energisenteret i balanse .

Hva kan du oppleve ?

Hvis du er lei, det er sannsynlig at du sovner ,og da er det ingen balansering som fungerer .Det er greit hvis du slapper av. Den avslapningen som skjer kan sammenlignes med en meditativ tilstand som også kan skapes for eksempel med selvhypnose . Ofte oppfattes det et   sted mellom drøm og våkenhet. Kanskje du drømmer eller opplever andre typer bilder , visjoner, eller opplevelser i din bevissthet. Du kan også føle deg som om du faller inn i en dyp våkensøvn . Chakrameditasjon er en helbredende avslapnings metode og oppfattes som et viktig hjelpemiddel av de som bruker metoden. Chakra er ikke en erstatning for tradisjonell medisinsk eller psykoterapeutisk behandling.

Plasseringen av de sju hovedchakraene er forbundet med styring av stoffskifte, kjertler, immunforsvaret, sentralnervesystemet og kjønnsorganer. Hvert chakra fungerer som en selvåpnende ventil som filtrerer den "elektriske strømmen" fra den univerelle livskraften og slipper den inn i kroppen. Chakraene er i en konstant roterende bevegelse. Det er denne egenskapen som har gitt dem navnet "chakra", som på sanskrit betyr hjul.

Rotchakra,Muladhara-chakra,er første chakra.

Rotchakra ligger rett under halebeinet, og forbinder oss til til moder jord.Her har vi forbindelse med kundalinikraften, og er livskraftens kilde. Den står for fysisk energi og vitalitet.
Fysisk er rotchakra koblet til knokler, tenner og negler. Endetarm, tykktarm og prostata. Blod og celleoppbygging.Sans: Lukt. Farge: Rød. Element: Jord.
Edelsteiner: Agat, Heliotrop ,Granat ,Hematitt, Rubin, Rød koral.
Aromaterapi: Cedertre eller Kryddernellikk.


Harachakra,Svadhistana-chakra er andre chakra.

Harachakraet ligger ca to fingerbredder nedenfor navlen,og er senter for de opprinnelige følelsene,seksuelle energier og kreative krefter.
Fysisk er harachakraet koblet til bekkenbunn, forplantningsorganene,nyrer og blære.Alle væsker som blod, lymfe, magesaft og sæd. Sans: Smak. Farge: Orange. Element: Vann.
Edelsteiner:  Karneol, Solstein, Månestein.
Aromaterapi: Ylang-ylang eller sandeltre.


Solar Plexus, Manipura-chakra, er tredje chakra.

Solar Plexus finnes ca to fingerbredder over navlen, det representerer vår sol og vårt kraftsenter. Det er chakraet for personligheten, hvor vi finner den sosiale identiteten, personlig styrke og sosiale normer. Her merker vi andre menneskers svingninger. Dette chakraet har også en viktig oppgave, som å rense de nedre chakraene.
Fysisk er solar plexus koblet til nederste del av ryggen, bukhulen, fordøyelsesystemet, mage, lever, milt og galleblære. Sans: Synet. Farge: Gul. Element: Ild.
Edelsteiner: Tigerøye, Rav, Edeltopas og Citrin.
Aromaterapi: Lavender, Rosmarin ellerBergamotte.

Hjertechakra, Anahata-chakra er fjerde chakraet.

Hjertechakraet finnes midt i brystet, og utgjør midtpunktet i chakrasystemet. Hjertechakraet kalles ofte for sjelens port, og er i ren form sentrum for sann, ubetinget kjærlighet. Kjærlighet til oss selv, andre mennesker og alt levende, den universale kjærligheten. Hjertechakraets oppgave er forening gjennom kjærlighet, alle former for lengsel etter indelig kontakt, etter å bli forenet, harmoni og kjærlighet.
Fysisk er hjertechakraet knyttet til hjerte, øverste del av ryggen, lunger, blod og kretsløpssystem og hud. Sans: Berøring. Farge: Grønn og Rosa. Element: Luft.
Edelsteiner: Rosenkvarts, Turmalin, Kunsit, smaragd og Jade.
Aromaterapi: Rosenoljer.

Halschakraet,Vishuddha-chakra er det femte chakraet.

Halschakraet finnes i halsområdet, og er et senter for kommunikasjon.Der er uttryksevne, kommunikasjon og inspirasjon. Den er også en bro mellom de andre chakraene, mellom tanker og følelser, impulser og reaksjoner, og formidler til omverden via  tale, latter eller gråt.
Fysisk er halschakraet knyttet til hals, nakke, kjeveområdet, ører, stemmebånd, luftrør, bronkier, øvre lungeområde, spiserør og armene. Skjoldbruskkjertelen. Sans: Hørsel. Farge: Blå. Element: Eter.
Edelsteiner: Akvamarin, Turkis, Calsedon eller Blondeagat, Lapis Lazuli,
Aromaterapi: Salvie og Eucalyptus.

Tredje Øye chakra, Pineal chakra, er det sjette chakraet.

Tredje øye chakraet er senter for høyere intuisjon og åndskrefter, for den intelektuelle evnen til å skille ,for erindring og viljen. Med et åpent hjertechakra kan vi sende ut helbredende energi og gjøre fjernhealing. Vi kan åpne for klarsyn, klarhørsel og klarfølelse.
Fysisk er tredje øyet knyttet til ansikt, øyne,ører, nese, bihuler, lillehjernen, sentralnervesystemet og hypofysen. Sans: sjette sans. Farge: Indigoblå. Element: Telepatisk energi.
Edelsteiner: Lapis Lazuli, Ametyst, Sodalitt, Indigoblå safir, Azuritt og Fluoritt.
Aromaterapi: Mynte eller Jasmin.

Kronechakraet, Sahasrara-chakraet er det syvende chakraet.

Kronechakraet er sete for den høyeste fullkommenhet i mennesket.Kronechakraet er kilde og utgangspunkt for alle de øvrige chakraene. Herfra begynner vår reise inn i livet, og hit vender vi tilbake ved avslutningen av vår utvikling. Her lever og opplever vi oss i kilden og blir ett med vår guddommelige opprinnelse. Vårt personlige energifelt er smeltet sammen med det universale energifelt. Gjennom det syvende chakras utfoldelse oppløses også de siste begrensninger i de øvrige chakraene, og deres energi begynner å svinge på den høyest mulige frekvens.
Fysisk: Storhjernen. Sans: Hukommelse. Farge: Fiolett. Element: Kosmisk energi.
Edelsteiner: Ametyst, Bergkrystall, Cølestin og Gullkalsitt.
Aromaterapi: Lotus eller Olibanum.

Før og etter krystallhealing

 

La sinnet være med når du plasserer krystallene,og tenk hva som er best for deg.  Rens rommet for negativ energi etter hver behandling,og da er det fint å bruke eks salvierøkelse eller rosedufter. Mange av oss har lært forskjellige metoder,som eks  visuelle roser som en går gjennom rommet og etterpå sender ut i universet, eller hvit lys. Vask hendene i kaldt rennende vann etter behandlingen, og selvfølgelig må krystallene være renset både før og etter behandling. Det er også viktig at du får være alene og uforstyrret den tiden du bruker.Rolig mediativ musikk er veldig godt å ha på, men vi finner alle vår egen måte .

Prøv følgende øvelse : Hold hendene en kroppsbredde fra hverandre med håndflatene vendt mot hverandre.Før hendene langsomt mot hverandre, og kjenn om du merker noe. kanskje en motstand, for det er ditt energifelt du kjenner. Noen merker mer om du gnir hendene sammen først. Du kan også hente en " energiball" fra universet, og la den rulle fra den ene hånden til den andre, og etterhvert vil du merke det når den treffer håndflaten. Krystaller har også energifelter, så forsøk med dine favorittkrystaller for å se om du kan kjenne deres energi. Se også chakrabalansering. Som Jung sier: "vi får kanskje aldri vite nøyaktig hvordan og hvorfor krystallhealing virker", så hvorfor ikke selv oppleve krystallhealingens kraft og la den være det beviset du trenger?  Lykke til.

 

Krystall lys

Krystall lys er en fantastisk opplevelse.

Krystallseng healing er den ultimate opplevelse på grunn av det dype arbeidet som gjøres på alle nivåer i kroppen. Resultatene og fordeler oppveier mange andre helbredende behandlinger.
Prosessen åpner, renser og balanserer eterisk felt og øker frekvensen av energi i organer. 
Det er en gammel praksis som går tilbake til slutten av Atlantis , kombinere kraften av farge og krystall lys frekvenser ved hjelp av en rekke spesielt kuttet og tente kvarts krystaller . settet er håndlaget og helt unikt ifølge de som har testet den.  
Den har syv finpolerte kvartskrystaller fra Abadiania i Brazil.

Krystallys-behandling. Hver kvartskrystall står på linje over hver av kroppens syv energisentre, også kalt chakraer. Farget lys som matcher chakrafargene stråler ut lys og energi gjennom krystallene til de respektive chakraene, og skinner på og av i bestemte rytmer for å rense, balansere og justere chakraene.
 Balansere  og aktivere chakraene
 Viderekoble negativ energi til positiv energi
 Øke energiflyten
 lindre mange fysiske og følelsesmessige problemer
Det er bevist at eks blått lys er bra for betennelse, og flere har merket effekten av det, eks ved å få blått lys på bihulene ved bihulebetennelser, på halsen ved halsbetennelser osv. Jeg selv hadde betennelse i lymfekjertlene, under armene var det verst, og var og tok mammografi av brystene og legen der vurderte å fjerne lymfene under armene. Så var jeg hos ei som hadde store krystall lys, og fikk blått lys en halvtime i hver armhule. Etter ei uke var all betennelse borte, og da jeg var hos kirurgen så hun fort at betennelsen var borte.
                                                    

• Alle fordelene med chakra behandling kan du lese her fra et utdrag om krystallsenger som blir brukt av John of Good i Brazil.
      
Krystallseng healing er den ultimate opplevelse på grunn av det dype arbeidet som gjøres på alle nivåer i kroppen. Resultatene og fordeler oppveier mange andre helbredende behandlinger.
Prosessen åpner, renser og balanserer eterisk felt og øker frekvensen av energi i organer. 
Det er en gammel praksis som går tilbake til slutten av Atlantis , kombinere kraften av farge og krystall lys frekvenser ved hjelp av en rekke spesielt kuttet og tente kvarts krystaller . Anvendelsen av lys blir deretter strålet gjennom en lampe .
Det spesifikke formålet med å bruke en krystall lys seng er å få til elektromagnetiske balanse i kroppen , for å balansere energi meridianer og å skape samsvar mellom den fysiske kroppen og auralaget av vårt energifelt.
De helsemessige gir effekter av krystall terapi resultat fra vibrasjonen av krystallene resonerende med vannet i cellene og vev , som gir en lignende effekt til strømførende vann som beskrevet av Dr. Emoto . Strukturert vann har økt overflatespenning. Det er ren tilstand av vann som finnes i det friske cellevev .
Kreftceller og andre usunne celler inneholder ustrukturert vann .
Mange har rapportert transformerende opplevelser, åndelig  veiledning , åpning av emosjonelle blokkeringer , klarere og dypere meditasjon økter , fysisk helbredelse opplevelser , og mye mer energi og vitalitet.
En av de mer interessante fysiske transformasjoner stadig snakket om blant de som bruker krystall lys seng terapi er den antiaging effekt det har .
En ungdommelig glød til ansiktet og huden er svært merktbar , energifeltet forynges og ganske synlige resultater kan sees. Det er viktig å kle seg i hvitt, slik at fargen fra klærne ikke forvrenger effekten av glassfiltrene som er under krystallen.

| Svar

Nyeste kommentarer