Rens av krystaller

RENSING AV STEINER

Det er viktig å rense steiner og krystaller, og da spesielt om de blir brukt  til healing. Energiene vi har blir merket på de, og merkene kan være sykdom eller dårlige energier. Det vil vi jo ikke gi videre til andre. Det er mange metoder for å rense steiner og krystaller, og hver av oss finner vår egen måte å gjøre det på, fordi det finnes ingen absolutte regler. Jeg vil nevne noen måter til å rense steiner,så får du se hvilken som passer deg best. Rennende vann er den mest vanlige måten å bruke til å rense steiner.Du kan visualisere at hvitt lys strømmer gjennom vannet om du bruker springen.En annen måteer å putte de i en pose,eks en vaskepose for undertøy, og la de ligge i en elv med rennende vann.Der vil de ta til seg naturens ånder som gir mer energi til steinene. Får de tørke ved elvebredden i sollys er det enda bedre. Også når du bruker springen er det fint å la de tørke i vinduskarmen med sol og månelys. Noen legger de i en skål med vann i vinduskarmen, men da bør skålen være gjennomsiktig slik at sollyset slipper igjennom slik at solstrålene kan fylle de med energi.
Noen foretrekker å grave steinene ned i jorden,og der kan de ligge fra noen timer til en uke. Da blir de mer jordbundne som mange av oss trenger.Det er også mulig å rense steinene ved å grave de ned i havsalt fra en time til en uke, eller la de ligge i sjøvann like lenge. Men personlig så liker jeg ikke denne metoden. Å putte de i fryseren er også en metode, fordi de mister den negative energien i kulden og tar opp ny energi.Du kan også bruke røkelse til å rense steinene med, men da velger en helst røkelse med rensende effekter,eks salvie. Du kan bruke tankeformet lys til å rense steinene med også, men da tar du en og en stein om gangen i hånden og slapper av og ber om det gudommelige lys lyse opp og gjennom alle sider av steinen, og rense ut all negativ energi og fylle den med positiv energi. Berkrystall er en god stein til å rense og beskytte steinene med. Har du en litt større bergkrystall kan flere steiner ligge der. Selenitt er også en fin stein til å rense andre steiner med,og det tar kort tid pga selenittens energi.Husk at selenitten er vannløselig,og skal ikke legges i vann eller salt. Det finnes også ladeplater av orgonitt som er spesielt  laget for å rense og lade opp energien i steinene. Alle finner vi vår egen måte å rense steinene på, og husk å rense hver stein du kjøper for det er mange som har tatt på de.

Kan steinene bli oppbrukt

Det er et spørsmål mange stiller, og det er ikke så lett å svare på. Krystaller kan endre utseende når de blir brukt, og da betyr det jo at de gir den som bruker krystallen noe,at krystallhealingen har effekt, selv om brukeren ikke merker noe spesielt. Krystallene kan forandre farge,miste glans eller skalle av eller smuldre opp. De klare gjennomsiktige krystallene er lettest å se forandringer i. De kan bli tåkete, få andre synlige forandringer inni som ikkevar der før. Rosenkvartsen kan miste farge og smuldre når den ligger ved en data eller fjernsyn, og trenger da å lades opp. Vi må huske på at den energiutvekslingen som skjer mellom healingen av problem og krystallen kan leses i steinen, og det kan være mange årsaker eller problem som kan tømme energien i krystallen. Ofte trenger vi faktisk å heale steinene etter bruk. Jeg synes også at vi bør takke krystallene etter bruk og gi de kjærlighet.Da får vi kanskje mer tilbake neste gang vi bruker de

Å rense energiene rundt deg

Når det er dårlige energier i hjemmet ditt, eller stedet du oppholder deg, så kan du rense og stabilisere energiene ved hjelp av steiner og krystaller. Noen bruker himmalayasalt i skåler i hvert hjørne først over natten. Så går du over med en multiterminert bergkrystall eller en bergkrystall som du har programert til rens, effektive røkelser å bruke er salvie, palo santo eller frankineserøkelse, som er sterkt rensende og bidrar til å skape endringer, og da går du rundt i rommet eller hele huset om alle rom trenger å renses, og samtidig renser du steinene du skal bruke med røkelsen. En rosenkvarts midt i rommet etterpå stabiliserer energien, og for å bevare harmonien etter rens, så legger du rosenkvarts i hvert hjørne av rommet du renser. Bruk gjerne små råe rosenkvarts. Rosenkvarts under sengen skjermer også for vannårer under huset.

 

Å rense energifeltet med fluoritt

Ved denne øvelsen er det best at to personer arbeider sammen, fordi de da kan rense hverandres energifelt. Bestem hvem som skal renses først.

Innta en behagelig stående posisjon, pust dypt noen ganger og slapp av når dupuster ut. Kjenn at du slapper av i kroppen. Begge to skal gjøre dette.

Du kan bruke både en slipt fluoritt eller en sekskantet fluoritt som heter fluoritt oktaeder som er naturlig, og regnet for å være best. Du holder steinen 5-10 cm fra kroppen og beveger den som om du tar en helvask rundt hele energifeltet. Effekten av rensen er at vi føler oss mye mer behagelig og lettere.

| Svar

Nyeste kommentarer