Standard side

Mine erfaringer med steiner og krystaller

b,Jeg har en veldig god kommunikasjon med steinene mine, og ett eksempel på det er at når jeg har en avtale med noen om å legge tarot for noen, da går jeg inn  til steinene og sier at jeg vil ha en stein til (navnet til den som kommer) og får da opp navnet på steinen jeg skal gi bort, så spør jeg hva hun/han trenger det for, og får opp svaret på det. Det kan være noe fysisk eller psykisk, og det treffer alltid. Var for noen år siden invitert hjem til noen jeg aldri hadde vært hos, på kaffe, og før jeg dro gikk jeg og plukket opp en shivas øye stein og sa, ok, du får bli med. Da fikk jeg treffe datteren i ,huset, og da jeg hilste på henne sa jeg at jeg hadde med noe til henne. Hun ble veldig overasket, fordi hun hadde snakket med noen rett før om at hun ønsket og trengte shivas øye. Noen vil si at det er intuisjonen min som forteller det, men jeg får alltid beskjeden fra steinene. Da jeg hadde butikken og kunden gikk rundt og kikket på steinene, så fikk jeg det for meg at de skulle ha en spesiell stein, og ofte så jeg at de kikket på den, tok den opp og ofte la den tilbake. Jeg ventet til de var ferdig, og om de ikke hadde tatt den, så ga jeg den til dem som gave, uansett pris, fordi jeg visste at de trengte den. På en messe en gang når vi holdt på å legge ut varene kvelden før åpning, så var en mann innom og kikket på mens jeg holdt på, og han ble stående og se og holde på noen azuritt,malakitt. Jeg sa han fikk komme når vi åpnet neste dag, og fortalte han at den steinen var fin for lungene, slik at man får dratt pusten inn skikkelig ( det sto ikke på steinkortet) , og mannen fortalte at han hadde kols , og var veldig forbauset. Han var tilbake neste dag med familien og kjøpte steinen, og kona ville også ha en. Jeg hadde sagt til henne at hun ikke hadde bruk for den, fortalte hun neste dag, og at hun var enig i det, men ville ha en I reserve til mannen sin. Vi hadde nettbutikk og når han jeg jobbet sammen med pakket ordrer, kunne jeg levere han en stein og si" send med den også til kunden, han/hun trenger den. Og fikk alltid en positiv tilbakemelding på at det var riktig. Eldstedatteren gikk på videregående med kunstfag for mange mange år siden, og fikk en kraftig eksem med blemmer på hendene, så jeg ba henne holde en rå ametyst inne i hånden, og det rant av hendene hennes etter en stund, ametysten tok ikke eksemet,  men satte i gang prosessen, slik at det gikk fort over til tørkeprossen. Hun trengte selvsagt også å bruke krystallfiolett liniment i tillegg. 

Livsglede

Lykken er en del av oss alle. Vi har alle sett folk som alltid er glad - selv midt  i pinefulle livsprøvelser . Jeg sier ikke at glade mennesker ikke føler sorg  eller tristhet ; de bare ikke lar det gå forbi deres liv . Følgende er 21 ting glade mennesker har en vane å gjøre :

En . Sette pris på livet

Vær takknemlig for at du våknet opp i livet hver morgen . Utvikle en barnlig undring til livet . Fokus på skjønnheten i alt levende . Få mest mulig ut av hver eneste dag . Ikke ta noe for gitt . Sette pris på ide små ting .

To . Velg venner med omhu

Omgi deg med glade , positive mennesker som deler dine verdier og mål . Venner som har samme etikk som deg  vil oppmuntre deg til å oppnå dine drømmer . De hjelper deg til å føle godt om deg selv . De er der for å gi en hjelpende hånd når det trengs .

Tre . Være hensynsfull

Akseptere andre for den de er, samt hvor de er i livet . Respekter dem for hvem de er . Berøre dem med en snill og sjenerøs ånd . Hjelp når du er i stand til , uten å prøve å endre den andre personen . Prøv å lyse opp dagen til alle du kommer i kontakt med .

4 . Lær Kontinuerlig

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene om din karriere og hobbyer . Prøv nye og dristige ting som har utløst din interesse  .

5 . Kreativ problemløsning

Ikke velte deg i selvmedlidenhet . Så snart du står overfor en utfordring ,bli opptatt med å finne en løsning . Ikke la baksiden påvirke ditt humør , i stedet se hver nye hindring du møter som en mulighet til å gjøre en positiv endring . Lær å stole på dine indre  instinkter - det er nesten alltid rett .

6 . Gjør det du elsker

Noen tall viser at 80 % av folk misliker jobben sin! Ikke rart det er så mange ulykkelige folk som kjører rundt . Vi tilbringer en stor del av livet i vårt arbeidsmiljø . Velg en karriere som du liker - de ekstra pengene for en jobb du avskyr er ikke verdt det . Sett av tid til å nyte dine hobbyer og interesser .

7 . Nyt livet

Ta deg tid til å se skjønnheten rundt deg . Det er mer i livet enn arbeid . Ta deg tid til å lukte på rosene , se en solnedgang eller soloppgang med en du liker, ta en spasertur langs stranden , gå tur i skogen osv. Lær å leve i øyeblikket og verne om den. Ikke lev i fortiden eller fremtiden .

8 . Latter

Ikke ta deg selv - eller livet for alvorlig . Du kan finne humor i nesten enhver situasjon . Le av deg selv - ingen er perfekt . Når det er hensiktsmessig latter og lager lys i omgivelsene . ( Selvsagt er det ganger at du bør være alvorlig, og som det ville være feil å le . )

9 . Tilgi

Holde på en sårhet vil skade flere andre enn deg . Tilgi andre for din egen sjelefred . Når du gjør en feil, gjør  opp for det - lær av det,  og tilgi deg selv .

10 . Takknemlighet

Utvikle en holdning av takknemlighet . Tell dine velsignelser ; Alle av dem - selv de tingene som virker trivielt . Vær takknemlig for ditt hjem , arbeid og viktigst, din familie og venner . Ta deg tid til å fortelle dem at du er glad de er i livet ditt .

11 . Invester i Relasjoner

Sørg alltid for dine kjære vet at du elsker dem selv i tider med konflikt . Gi næring og vekst til dine relasjoner med familie og venner ved å tilbringe tid med dem . Ikke knus dine løfter til dem . Vær støttende .

12 . Holde sitt ord

Ærlighet er den beste politikken . Enhver handling og beslutning du gjør skal være basert på ærlighet . Vær ærlig med deg selv og med dine kjære .

13 . Meditere

Meditasjon gir din veldig aktive hjerne en pause . Når den er uthvilt, vil du vil ha mer energi og funksjon på et høyere nivå . Typer meditasjon inkluderer yoga , hypnose , affirmasjoner , visualisering eller bare sitte i fullstendig stillhet . Finn noe du liker og få tid til å øve hver dag .

14 . Passe sine egne saker

Konsentrer deg om å skape livet ditt slik du vil ha det . Ta vare på deg og din familie . Ikke bli altfor opptatt av hva andre folk gjør eller sier. Ikke bli fanget opp med sladder. Ikke døm . Alle har rett til å leve sitt eget liv slik de vil - inkludert deg .

15 . Optimisme

Se glasset som halvfullt, ikke halvtomt . Finn den positive siden av enhver situasjon. Det er det - selv om det kan være vanskelig å finne . Vit at alt skjer for en årsak, selv om du kanskje aldri vet hva årsaken er . Styr klar av negative tanker . Hvis en negativ tanke sniker seg inn - erstatte den med en positiv tanke .

16 . Elske betingelsesløst

Akseptere andre for den de er . De trenger ikke sette begrensninger på din kjærlighet . Selv om du kanskje ikke alltid like handlingene til dine kjære,  fortsetter du å elske dem .

17 . Håp

Aldri gi opp . Face hver ny utfordring med den holdningen at det vil bringe deg et skritt nærmere målet ditt . Du vil aldri svikte , så lenge du aldri gir opp . Fokuser på hva du vil, lær de nødvendige ferdigheter , lag en plan for å lykkes og ta affære . Vi er alltid lykkeligst når vi følger noe av verdi for oss .

18 . Vær proaktiv

Godta det som ikke kan endres . Lykkelige mennesker ikke kaste bort energi på forhold utenfor deres kontroll . Godta dine begrensninger som menneske . Bestem hvordan du kan ta kontroll ved å opprette resultatet du ønsker - i stedet for å vente på å svare .

19 . Egenomsorg

Ta vare på ditt sinn, kropp og helse . Få regelmessige legesjekk. Spis sunt og tren . Få nok hvile . Drikk mye vann . Utøv sinnet ditt ved kontinuerlige,  energigivende,  interessante og spennende utfordringer .

20 . Selvtillit

Ikke prøv å være noen du ikke er. Tross alt, ingen liker en bløffmaker. Finn ut hvem du er på innsiden - din egen personlighet, hva du  liker og misliker . Vær trygg på hvem du er . Gjør det beste du kan,  og ikke la andre gjette det selv .

21 . Ta ansvar

Lykkelige mennesker vet og forstår at de er 100 % ansvarlig for deres liv . De tar ansvar for sine stemninger, holdninger , tanker , følelser , handlinger og ord . De er de første til å innrømme når de har gjort en feil .

Begynn i dag ved å ta ansvar for din lykke . Arbeidet med å utvikle disse vaner som du eier . Jo mer du innlemme de ovennevnte vaner i din daglige livsstil - jo lykkeligere blir du.
- Se mer på : http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/21-habits-of-happy-people/ # sthash.cEgbloWh.dpuf

 

| Svar

Nyeste kommentarer