Steiner og essenser

Steiner og essenser

Når du skal lage drikkeessenser, eller oljeessenser, er det best å bruke tromlepolerte steiner, fordi da er den ikke retningsbestemt, og gir større flyt i alle retninger. En tromlet bergkrystall sammen med steinen gir forsterkninger. Det er best å bruke en krystall om gangen , fordi da vet du hva som virker, men du kan også bruke to eller flere når eller om du kjenner godt til virkningene og de passer sammen.Det er best å lage essenser når det nærmer seg fullmåne, for større effekt, og de bør minst stå et døgn.  Lager du for utrenskning, vil du merke det på toalettbesøk, huden, som lukt og svette. Du kan fortsette med samme essens så lenge du føler behov for det, men det kan være lurt å ta pauser innimellom, og glemmer du å ta essensen, så kan det være et signal om at kroppen har fått dekket sitt behov. De bær oppbevares i kjøleskapet, men om du har i litt alkohol, så er de holdbare lenge i romtemperatur.   Når det gjelder oljeessenser er det samme regler,du må bare velge en olje som passer for ditt behov, og du kan få massasjeoljer eller kroppskremer.  Oljeessenser arbeider utenfra og inn, mens drikkeessenser jobber innenfra og ut.

Du kan bruke kildevann eller destillert vann. Noen foretrekker regnvann de har samlet.
Vodka (80 %eller høyere) som konserveringsmiddel
Pluss en rolig, sentrert sinnstilstand
Sollys, måneskinn eller et dedikert hellig rom - Dette kan være utendørs eller i et vindu som får sol- eller månelys, eller det kan være på ditt personlige alter eller et annet hellig rom.

Steiner som ikke skal brukes i essenser, enten fordi de er giftige, eller oppløses er

Atacamitt, Aurakalsitt, Basalt med gul kalsitt, Bornitt, Brochantitt, Dioptas, Funchitt, Galenitt, Garnieritt, Malakitt, kobber, Koboltkalsitt, Magnetitt, Markasitt, Mohavkitt, Okenitt, Pyrittsol, Realgar, Selenitt, Sandrose, Smithsonitt, Boji stein, Ulexit, Vanandinitt, Wulfenitt og Zirkon

| Svar

Nyeste kommentarer