Turmaliner

Turmalin er et krystalisert ringsilikat mineral av aluminium og bor og er forsterket av grunnstoffer som aluminium, jern, litium, krom, natrium og kalium. Turmalin forekommer i utallige farger og fargekombinasjoner og brukes ofte som smykkesten når kvaliteten er høy nok. Den store sentrale edelstenen i den norske kongekrona er en grønn turmalin[1]. Turmalin er et komplekst mineral med store individe forskjeller fra lokalitet til lokalitet. Kjente forekomster er funnet i Brasil, Madagaskar, Sibir, Nigeria og Mosambik.

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sort turmalin

Sort turmalin er rik på jern, og tilhører silikater i mineralklasser.Turmalin sort
Beskyttelse. Styrker velvære. Forener både praktisk arbeide og kreativ tankegang. Beskytter mot radioaktivitet. „Alt hva jeg skaper, skyldes meg selv.“ Beskytter mot såvel onde ånder som mot de rent fysiske påvirkninger som kan være skadelige.Fysisk : Styrker de nederste ryggmusklene. Mot leddbetennelse, ordblindhet og hjertesykdommer.

se video nederst på siden

Turmalin rosa

Turmalin rosa                                                                                                         Turmalin er en skikkelig kraftig healing-stein, og den kan være i mange farger.
En turmalin-stav med både rosa og grønne striper anbefales på det varmeste, og masser gjerne chakraet med den butte enden.
En forteller stein, som beretter om hvem eller hva som er årsak til problemer. Gir selvtillit og fjerner frykt. Skaper balanse mellom højre og venstre hjernehalvdel. Har mange egenskaper felles med turmalin vannmelon. Gir mulighet for å se tilbake med alvor og seriøsitet.
Turmalin Rosa er for kjærligheten  Den åpner ditt hjerte for kjærligheten både for deg selv og andre.
Den løser konflikter, fortvilelse og sorg. og den hjelper deg til å virkeliggjøre dine ønsker.
Hjertechakraet.  Den er fin å bruke ved alle former for stress og nervøsitet.
Bruk den sammen med Kunzit for å fokusere lys, glede og kjærlighet ut i verden.
Bruk den sammen med Sugelitt og Koboltkalcit for meditasjon
Fysisk : Brukes ved nervøsitet og nervøse lidelser. Styrker hjertet og område omkring hjertet.
Chakra : Hjerte    Stjernetegn : Vekten, Jomfruen    Nummerlogi : 3

Turmalin grønn

                                                  
Ser med hjertet. Transporterer energi fra mineral verdenen til plantenes, gir planter (herunder også urter) vekst og liv. Tiltrekker sukses, fremgang og kreativitet, og skaper overflod. Danner maskulin energi, og inneholder mye medfølelse som tilsammen vil gi åpenbaringer og dype tanker. Turmalin grønn brukes for å bearbeide sorg, fremgang, økonomi, kreativitet og meditasjon. og for søvnløshet. Den er også bra ved blodtrykksproblemer, astma og utattelse og forsterker immunforsvaret.
Hjertechakraet.

Turmalin paraiba

En kobberholdig sterk farverik variant av elbait turmalin. Ble funnet i 1989. Den har et høyt innhold av gull. Farger rød, grønn, blå, pink.    Åpner opp for vårt innerste inne. Gir trygghet og stabilitet. Fjerner frykt ved forståelse, innsikt og selvtillit. Gavner plantevekst. Omdanner negativitet til positiv energi.  Fysisk Mot hudflekker, God ved problemer med lunger, hals, strupe og spiserør. Stimulerer hormonpruduksjon.  Chakre alle. Nummerologi 66

Turmalin multicolorÅpner opp for ens innerste indre. Gir trygghet og stabilitet. Fjerner frykt ved forståelse, innsikt og selvtilit. Omdanner negativitet til positiv energi. Innspirerer til kreativitet. Turmalin er den største healer av alle.

Turmalin er en skikkelig kraftig healing-stein, og den kan være i mange farger.
En turmalin-stav med både rosa og grønne striper anbefales på det varmeste, og masser gjerne chakraet med den butte enden.

Tumalinen finnes i flere farger enn de fleste andre edelstener. Den kan være rød, gul, orange, turkis, rosa, lilla, fiolett, blå i de fleste blåtoner, indigo eller fargeløs. Den kan være gulbrun til mørkebrun, svart, smaragdgrønn i alle nyanser og grønn i alle nyanser.  Den kan også være to eller flerfarget.

Turmalinen brukes i ritualer som omfatter klarsyn. Den hjelper deg å komme dypere inn i deg selv og avsløre gjemte kvaliteter og minner som ligger dypet nede i underbevisstheten. Den åpner blokkerte energifelt og stimulerer fysiske og psykiske energier. Den transormerer tyngre energier til lysere og positive energier.
Tumalinen uttrykker indre og ytre balanse og gir en likevekt mellom det åndelige og materielle.

Turmalin vannmelon

      
En super aktiverings-energikilde. Lærer oss å forstå og gledes ved naturens skjønnhet og mangfoldighet. Stimulerer og forbinder hjertechakraet med et høyere jeg. Gir mot til å slippe alvoret og strengheten, for å kunne se at morsomhet er en viktig del av tilværelsen.
Turmalin er en skikkelig kraftig healing-stein

turmalin brun / Dravit

Brun turmalin med innhold av natrium,magnesiumog aluminium . Skaper ekte medfølelse og sosial adferd. Gir beskyttelse og indre fred og ro. Løsner spenninger og gir overskudd til å hjelpe andre. Fysisk : Healer på tarmer og innvoller. Brukes også til plantevekst

Turmalin Elbait

En rosa turmalin med innhold av natrium, litium, jern, aluminium, kobber. Oppkalt etter øyen Elba.Gir troen på kjærlighet og dens styrke, entusiasmen og gleden over livet. Fjerner negative tendenser. Gir forståelsen for fred, tillit og kjærlighet. Fysisk : Motvirker falltendenser. Styrker kjertler. Brukes ved hjertefeil, lungeproblemer og hudproblemer. God som eliksir.

turmalin gul

Den styrker både det intelektuelle og det følelsemessige.Det gjør det lettere å forstå det nye, slik at du klarer å fordøye det nye du opplever. Den går på solar plexus og gir deg energi. Fin å bruke når du lærer noe nytt, som skole eller kurs. Den hjelper deg å tenke klart, men også mer abstrakt slik at du forstår sammenhengen. Den er også avbalanserende på følelsemessige problemer. Den har også en meget god effekt på fordøyelsesystemet, spesielt forstoppelse

blå turmalin

Blå turmalin er en variant av elbit.

Den blå Tumalinen brukes vedr. kommunikasjon og trygghet og forsterker din egenskap til å formidle dine budskap. Den gjør det lettere for deg å uttrykke deg vennlig.

Den gir deg trygghet sammen med mange mennesker.


Blå Tumaline er god for halschakraet og det tredje øye.

| Svar

Nyeste kommentarer