Kvarts 4

Jordbærkvarts

Jordbærkvarts                           
Årsak og virkning. Aktiverer den feminine side - også hos menn, og utstråler en blid, men sterk kjærlighetsenergi. „Alt i mitt liv er kjærlighet.“ Setter deg i stand til å handle ut fra kjærlighet, og din indre stemme. Stimulerer de sensitive sider. Fremmer emosjonelle balanser og selvrealisering. Letter kramper og hjelper for fødsel. Fremmer kroppens opptak av magnesium.
Chakra : Hjerte   Stjernetegn : Alle 

Kvarts blå

Kvarts blå                                                                                    Bedre forhold til søstre og brødre over hele verden, ved selvransakelse og ved å slippe frykten, da denne kun skyldes uvitenhet. Hjelper i vanskelige tider med sammenbrudd, skilsmisse, forandringer og jobbskifte. 
Gir mot når beslutninger skal tas og ettertenksom når det er behov for det. Kvartsen bringer energi fra stjernene inn i sjelen.

Kvarts med hematitt

Kvarts med hematitt

Kvarts med hematitt.  Den røde fargen kommer av inneslutninger av jern. Gir indre styrke, og kan gi full selvkontroll og skape fred. Kvarten hjelper deg til å takle negative på virkninger, og hematitt hjelper deg til å oppløse alt det negative og omdanne det til kjærlighet. Fysisk : brukes ved anemi og mot søvnløshet. Styrker ryggraden og får brudd til å healens fortere.

| Svar

Nyeste kommentarer