Agat 2

Agat tordenegg

 

Oppkalt etter tordenguden Thor. Brukes til å dempe sinne og fiendtlighet. Skaper forbindelse til andre " stjernemennesker". Gir en tettere tilknytning til samfunnet. Gir stabilitet til de fremskritt du oppnår, og gjør de riktige tankene til riktige handlinger. Å kunne lytte med forståelse . Fysisk : god mot stress. Chakra krone, hara og rot

Geologisk : en hurtig avkjøling av kvartsholdig lava gir steinen et stjerneformet hulrom. Senere kan vannholdig kiselsyre fylle hulrommet ut med, agat,ametyst, bergkrystall, chalsedon, karneol eller jaspis.

Agat tre

 

Gir høyt tempo, hastighet og mulighet. Kan brukes til å kommunisere med planter og mineraler og til å forsterke jordens stabilitet. Brukes også av gartnere til å øke  jordens utbytte. Fysisk : til avgifting. mot uttørring. behandle sykdommer i årer, bein og øyne. brukes som eliksir mot infeksjoner. Chakra Hjerte og krone

Agat slangeskinn

 

Står for smidighet. Tillit og tro. Blir brukt til å vekke kundalinikraften. Gir styrke i en tid med mye arbeid. Bringer lys og glede til de indre følelsene og gjør det lettere å se og godta kjærligheten og kjærligheten til selve livet. Fysisk : Ved hørselskade og mageproblemer. Mot rynker og som eliksir til utglatting av huden. Chakra Rot og hjerte

Agat skogsbryn

 

Gir kreativitet, fysisk styrke og modenhet. Gir fred og forståelse og en pakt med naturen. Står for selvrespekt og forståelse. Fysisk : styrker ryggraden, de vitale organer og bremser aldringsprosessen. Mot magesår og fordøyelsen. chakra Hara og krone

Agat palmetre

gir støtte til å fjerne bekymringer ved å gjøre de mindre betydningsfulle.Stimulerer deg til å ta et skritt om gangen, så du kan bevare din kreativitet og troen på deg selv. Fysisk : brukes ved svimmelhet og ubalanser. chakra Hara og hjerte

Agat marokko

 

Bringer balanse i yin og yang energiene, og balanse mellom det fysiske, det følelsemessige og det interlektuelle. Stabiliserer din utstråling og glatter ut de energiene som ikke fungerer skikkelig. Fjerner negativitet. Gjennom tidene har agater blitt brukt i drikkevann for å fjerne eller forhindre sykdommer. Fysisk : styrker synsansen og minsker tørsten. Chakra Hara

Agat øye kyklop

 

Har egenskaper til sardonyx, gir lykke til samlivet og glede ved livet. Gir vennskap og lykke. Styrker selvkontrollen og gir mot. Samtidig gir den innsikt i egne problemer, så de lettere kan løses. Fysisk : mot grå stær og skader på netthinnen. Chakra krone og rot

Agat koral

 

Gir adgang til tidligere liv via meditasjon. Er spesielt god til å fjerne små irritasjoner. Fysisk : brukes som eliksir til å gjøre huden og håret tykkere, kraftigere og mere glansfyllt . Styrker ryggen og bein strukturen. Hjelper hørselshemmede. Chakra Hjerte og hara

Agat Knipling

 

Gir bæreren lykke, hell og rikdom. Gir verdighet og minsker forlegenhet i alle situasjoner.Gjør oss i stand til å le av oss selv, være fornøyd med seg selv og elske seg selv. Fysisk : mot depresjon, motløshet og fortvilelse. Som eliksir mot hårtap. chakra ,hara og solar plexus

Agat kattun

 

Gir mulighet for å fjerne blokkeringer og bearbeide ting som har skjedd i fortiden.Gir en rolig frigjørelse fra forhold som har hindret din vekst. Kan få deg inn i en dyp meditasjon. Fysisk : god til blodomløpet, skaper balanse mellom de røde og hvite blodlegemene. Brukes også på hudbetennelser. Chakra Hjerte

Agat ild

 

Står for fellesskap. Den representerer den spirituelle flammen .Fordriver frykt fra selve dypet av det indre , og gir et beskyttende skjold som reflekterer og sender alle trusler tilbake til avsender. Inneholder noen lag av edelopal. Fysisk : god til å stimulere blodsirkulasjonen, god til øynene og for sentralnervesystemet. Chakra Hara

Dette vakre agatet er kjent for sin handling for å skape et kraftig skjold rundt kroppen, som gir psykisk beskyttelse. Denne fyrige steinen har en beskyttende energi ganske ulikt de fleste andre steiner.
Vibrasjonen av denne krystall bringer gjennom strømmen av åndelig energi, og dette flyter gjennom hele vesenet ditt.
Denne steinen har en kraftig vibrasjon som skjerper ditt ønske om å ta grep, selv når du ikke er sikker på hva den beste kursen å ta bør være.

Det kan hjelpe deg med å føle deg helt jordet og fysisk bevisst, og den gjør brannen i din ånd raskere og gjør deg oppmerksom på at det å være i live føles bra!
Hvis du vil sende negativ energi tilbake, fungerer denne steinenergien for å returnere all uønsket eller negativ energi tilbake til personen som sendte den til deg.
Det hjelper deg også på en rekke andre områder, da ved å sentrere energien din sterkere innenfor de tre nedre chakraene, hjelper det å stimulere din seksualitet og kreative evner.

Energien vil hjelpe deg hvis du liker å jobbe med høykrystallergienesteiner, spesielt hvis du føler deg sløv eller er avstand etter å ha gjort åndelig arbeid.
Denne steinens sterke jordingsvibrasjon vil bidra til å forhindre bivirkningene av for mye høy vibrasjonsenergi.
Denne krystallen er potensiell å bruke som et forebyggende tiltak når du blir klar over at noen kan bruke tankeformer for å angripe deg.

Ild Agate er unik ved at den gjør to verdifulle ting, begge samtidig. Den første tingen det gjør: den sender negativ energi tilbake dit den kom fra.
Dette er med det formål å gjøre personen som sendte den "åndelig bevisst" om typen skade de har gjort deg ... personen de sendte den til.
Den andre tingen det gjør er å danne et beskyttende skjold rundt deg.
Skjoldet som genereres av denne krystallen hjelper til med å lette mengden frykt som du kan føle når et angrep av noe slag skjer med deg.
Denne steinen har en beroligende energi som gjør at du føler deg rolig, trygg og sikker.
Det kan være en fordel å holde et stykke av denne steinen på deg, da dette kan hjelpe deg til å føle deg mer avslappet og trygg på at dette ikke vil skje med deg. Det er en sterk stein for alle chakraene som er under hjertet.

Solar plexus-området styrer viljestyrken, og denne steinen sies å bidra til å stimulere til handling hos alle som har følt seg sløv og litt slemme om livet. Det hjelper deg på ganske mange forskjellige måter.
Det vekker basischakraet så vel som sakralt chakra, for å hjelpe seksualitet og utholdenhet. Innenfor solar plexus-chakraet hjelper det deg å tillate deg å bli guddommelig guidet.
Det hjelper deg å oppdage de riktige handlingene du må gjøre for å manifestere de tingene du ønsker, og dette kan inkludere å manifestere penger.
Hvor er det fra? Brann-agat betydning
Energien til denne steinen resonerer i deg og skyter en spirituell bluss, men allikevel er vibrasjonen ganske beroligende og bringer følelser av sikkerhet og sikkerhet.

Flammeenergien er som den åndelige flammen som utvikler seg til ekte åndelig
ild Agate steiner er enkle å kjøpe og er ganske forskjellige, og det kan finnes en rekke farger i forskjellige krystaller.
Betydningen av navnet er inspirert av måten disse fargene noen ganger forekommer på en måte som kan minne deg om flammene til en brann.
Fargene i steinene varierer betydelig, men mange er veldig vakre, og noen har ganske fantastiske og vakre virvlende farger i seg.
Ulike farger kan forekomme, og dette avhenger av nøyaktig hva den bestemte steinen består av.
I utgangspunktet består de av lag med iriserende Limonite eller Goethite i en individuell stein, hvor noen har nyanser av brunrøde, grønne, blå og oransje farger i steinen.
og steinen er funnet i Tsjekkia, Island, Marokko, India, USA og Brasil.
Det sies at steinene fra Brasil er av høyeste kvalitet, selv om det har vært mange veldig vakre steiner funnet i USA.

Agat hvit

 

Selvstendighet. Hjelper deg til å levelivet som den du er, og ikke som andre ønsker. " jeg finner min plass i universet, når jeg er tro mot mitt indre vesen". Ro, fred og sikkerhet. Forsterker renhet og godhet. Sammen med pink opalit forsterkes energien. Fysisk : renser og styrker, god til øyne, hjerne og lymfekjertler. Chakra krone

Agat hud

 

agat hud er en karneol. Står for vennskap. Vekker de medfødte egenskaper og ferdigheter. Gir innsikt og forståelse i uvante situasjoner. Gir mot til å styrke vennskap. Er symbolet på gavmildhet og velvilje. Avbalanserer kroppen og sinnets energi. Er god til nygifte.

Agat sort

Fargen skyldes kullstoff. Farget sort agat fremkommer ved en behandling i en mettet sukkeroppløsning og deretter oppvarming i svovelsyre. Hjelper til med å planlegge dine ønsker og drømmer og sette de ut i livet. Skaper endringer til noe positivt. Gir inspirasjon og handlekraft. Fysisk  god for tarmsystemet og fordøyelsen, samt behandling av øre, nese og hals. Chakra : hjerte, hals og rot. Stjernetegn : tvillingen. Nummerologi 2

agat holly blue

 

Brukes til å forbedre kommunikasjonsevnen, og gi mot til å sette ord på følelsene.Virkeliggjør det spirituelle ogdet følelsemessige, og til å lette kommunikasjonen mellom denne verden og den spirituelle. Fysisk : Beskytter mot tyfus og gulsott. God ved hjerte og hals problemer. Stabiliserer eventuelle ubalanser.

| Svar

Nyeste kommentarer