Rubin

Rubin

Rubin er en edelstein. Den er en av de fire mest verdifulle edelstenene og er meget sjelden. Den er enkorund-variant bestående av aluminiumoksid med små spor av krom- og jernoksid som gir den den røde farven. Den dyprøde Burmarubinen, som ofte blir betegnet som dueblodsrød, er den mest verdifulle. Mest kjente lokaliteter er Burma, Thailand og Zambia.                                                                                                                       En stein for mot.
Kjærlighetsstein.
Styrker kjærlighetsfylte, følelser, selvtillit, dristighet, lederegenskaper, mot, glede og arbeidskraft. Øker kraft, fornyer vitalitet og renser blodet. "Edelsteinenes konge"; lidenskap, stolthet, styrke
Gir selvrespekt. Styrker blodsirkulasjonen. Mot trøtthet og kalde føtter.
Rubin virker rensende i fordøyelses systemet og i forbindelse med den kvinnelige syklus. Styrker hjerte, god for blodomløpet og kjønnsorganene. Meget sterk stein, bruk den ikke for lenge av gangen.
Rubinen kalles også for Edelstenenes Konge. Den har alltid vært et symbol på herskermakt og den er ofte dyrere enn diamanten. Rubin skulle kunne gjøre opp med våres autoritetstro, og lære oss å stole på oss selv.
Gir fornyet livskraft. Rubinnavnet kommer fra det latinske ordet rubius, som betyr rød.
Rubinen styrker ditt hjerte og jorder deg. Steinen hjelper deg med å gjøre opp med din respekt for autoriteter, spesielt far eller farsfigurer.
Den lærer deg til å stole på deg selv og hjelper deg til å ta egne avgjørelser. Den er ypperlig for kvinner som konstant forelsker seg i farsfigurer eller kvinner som vil frigjøre seg fra for mye farsbinding. Rubinen gir deg styrke og sikkerhet, selvtillit og selvfølelse. Den gir deg indre ro.
Steinen virker positivt inn på tretthet, hjertet og blodomløpet, løser opp blokkeringer, gir energi og stimulerer kjønnsorganene.  Chakra : 1, 2 og 4.

Rubin i fuchsit

Rubin fuchsit                          
Fuchsit gir viten og rettskaffenhet.

Fuschitt

Det grønne mineralet kalles fuchsittFuchsitt er en muskovitt som inneholder en del av grunnstoffet krom (Cr). 
Utvidelse. Fjerner enhver form for slaveri og gjør deg fri. Øker klokskap og kunnskap især i forbindelse med lov og rett. Hjelper deg med å komme ovenpå igjen etter en anspent periode. Gir mulighet for å vedligeholde helbred, klare de daglige rutiner og gjøremål, stressede situationer og forholdet til medarbeidere, venner og familie.Chakra Hjerte

 Rubin bringer visdom, godt helbred, erfaring og rikdom. Veltalenhet i samtaler og i diskusjoner. Gir stabilitet på det økonomiske område. Det sies, at så lenge man eier bare en liten bit rubin, vil man ikke mangle penger. Beskytter mot elendighet og lynnedslag. Kjærlighetsstein. Styrker kjærlighetsfylte, følelser, selvtillit, dristighet, lederegenskaper, mot, glede og arbeidskraft.
Chakra : 1, 2 og 4.  

Rubin zoisit

 Rubin zoisit

 Lykksalighet. Gir mot til å oppsøke lykken. Intens og levende. Gir klarhet i drømmene. Den vil opplyse de mørkeste dager i ens liv, og gi liv til en veld av lys som vil gjennomstrømme hele kroppen. Energien vil kunne skape forandringer som endrer hele dit liv.
Chakra : Rot, Hjerte      Stjernetegn : Løven, Skorpionen, Krepsen, Skytten    Nummerlogi : 9
Fysisk : Avkorter den tid giftstoffer befinner seg i kroppen. Virker som motvekt ved inntagelse av for meget koffein.
Andre navn : Illuderit  

| Svar

Nyeste kommentarer