Smaragd

Smaragd

 

Smaragd                                                
Leve i nuet - kommunikasjon.

Smaragd er en variant av den fargeløse beryll. Beryll består av en kjemisk sammensetning av aluminium og berylliumsilikat. Smaragd har sin grønne farge fra små spor av krom. Det har en hardhet på 8 på Mohs Hardhetsskala. "Feilfrie" smaragder er meget sjeldne, og de fleste krystaller har små skavanker og mineral-inklusjoner. Selv om dette kan trekke fra i bedømmelsen av steinens utseende, er det avgjørende for å finne frem til dens opprinnelse (en smaragd av god kvalitet kan være mer kostbar end en diamant i samme vektklasse) På grunn av fargen er smaragder symbolet på vår, fruktbarhet og regn. Noen mennesker tror på, at smaragd har kraft til å bedre hukommelsen og øke styrken og intelligensen, og hvis man legger den under tungen skulle man få hjelp til å kunne forutsi fremtiden. Smaragder har vært benyttet som motgift ved forgiftning, som middel mot epilepsi og som behandling for øyesykdommer, dysenteri og spedalskhet.
En venus stein. Den gir håp og mening til livet. Den har en klarhet og innsikt som en profet.
Fremmer kreativitet, stimulerer persepsjon og innsikt og styrker hukommelsen. Velgjørende effekt på øynene.
Smaragden er en av de eldste edelstener vi har kjennskap til. Den er grønn og navnet stammer fra det greske ordet smaragdos, som betyr grønn stein. Den symboliserer velstand og visdom, fruktbarhet og nytt liv. Det har også blitt sagt at den kunne avsløre løgner og falskhet. Fysisk har smaragden positiv innflytelse på synet - både det fysiske synet og klarsynet.
Den kan også virke positivt inn på nyrer, lever, bukspyttkjertelen og blodomløpet. Den virker avslappende, gjør deg mer tålmodig og åpner ditt hjerte for kjærligheten. Smaragden åpner for å gi og ta imot, ærlighet, kjærlighet, trygghet, bedre syn og hukommelse, beskytter på reiser. Denne nydelige edelstenen kan motvirke følelsen av ensomhet og forlatthet. Med dens fine grønne farge, arbeider den på ditt hjertechakra, og kan fremme kjærlighet, vilje, klokskap og lykke.
Smaragdens budskap er kjærlighet og ærlighet. Følelsesmessige sår, som følelsen av ensomhet og forlatthet, kan heales ved arbeidet med smaragden, den lar oss å klart se de muligheter for kjærlighet og utvikling, som ligger foran oss. Det er steinen, som fremmer vårt fysiske og vårt psykiske syn. Den styrker vår evne til å se, hva som er riktig, og hva som er galt, og den kan utvikle vårt klarsyn og evne til å se inn bak tingenes overflate. Når vi har overblikk, får vi overskudd.
Det sies at smaragd er god mot forhøyet blodtrykk, kretsløpsforstyrrelser, nyre- og leverubalanser, samt problemer med synet.Hvis du ønsker å bringe kjærlighet inn i livet ditt, legg en Smaragd nær et grønt lys, fyll den med dine behov gjennom tenkning, bær den så nært hjertet ditt hele tiden. I gamle dager ble Smaragden bundet til de reisenes venstre arm for beskyttelse under reisen. Smaragden påvirker bærerens underbevissthet som forsterker ens psykiske evner.
Den styrker mystikk. og gir troskap i kjærlighetsforhold. Styrker lengselen etter sannheten, spirituell intuisjon og overnaturlig følsomhet. Den er beroligende og rensende og er en god drømmestein..
Den tilhører chakra: 3, 4 og 6

| Svar

Nyeste kommentarer