Master Shamanit

Master Shamanit

Sjamanistiske reiser, psykisk beskyttelse, indre mestring
Indre reiser og åndelig beskyttelse

Master Shamanite er nesten svart farget, form av kalsitt fra Colorado i USA. Den har en høy konsentrasjon av rent karbon og omfatter også kvarts, svovelkis, Marcasite, kloritt, Strontianite og Zircon. Fargen varierer fra svart til mørk grå, og kan inneholde inneslutninger av fossiler.

Hyppigheten av Master Shamanite kobles til alle chakraene. Den har en sterk forbindelse til solar plexus chakra og forbedrer og styrker ens viljestyrke og personlig makt slik at man kan bli klar, fokusert og sentrert i ens intensjoner og handlinger.

Den sterke energien Master Shamanite er rensende. Den hjelper og rense og styrke ens energi felt, bidrar til å avkrefte enhver negativitet eller enheter som forhindrer en i å bevege seg fremover. Det er en sterk beskyttende stein.

Master Shamanite er en stein for å hjelpe en når du gjør indre reisene, koble til kraft dyr, åndelige veiledende og sjel bosatt i de høyere dimensjoner. Dens energi bidrar til å knytte en bevissthet mellom de høyere dimensjoner og den fysiske tredje dimensjon. Den hjelper en til å forbli fullt jordet og koblet til Moder Jord, mens ens bevissthet reiser til andre dimensjoner.

Det kan hjelpe en å forstå at døden ikke er slutten, men bare en videreføring av ens sjeler reise og kan hjelpe med sjel henting.

Tilknyttet alle chakraene


Åndelig koblinger og sjel gjenfinning 
Åndelig beskyttelse
Sjamanistiske reiser
Rensing - Energisk

| Svar

Nyeste kommentarer