Shivas Øye

Shivas Øye

Shiva øye, brukes til å slå tilbake negativitet og psykiske angrep. Det tredje øyet stenger aldri, det ser utover kamper. Når det bæres tett inntil kroppen, kan det stimulere synske evner og bidra til å utvikle bevissthet om det guddommelige uten å miste forbindelsen til Jorden. Denne steinen er brukt for generell beskyttelse. Shiva's øye  (eller Shiva's Eye) pleier forsiktig og fungerer som et frø for fremtidige generasjoner. Noen mener at å hviske visdom til steinen, overfører kunnskapen til barn som ennå ikke er født. Det representerer livets flyt, blander åndelig kunnskap med visualisering og hjelper en til å nå nye nivåer av bevissthet. Meditering med den hjelper din ferd mot din indre inspirasjon, finne glede, spontanitet og gjenoppdagelser
Shivas øye fikk navnet sitt fra den hinduiske guden Shiva,. Dette skallet er visstnok koblet til Guds tredje øye.
Noen mener at den beskytter mot det onde øyet.
Kommer fra Operculum, en ferskvannssnegle som finnes på kysten av India, Thailand og Australia. Den består av kalsiumkarbonat.
Shivas øye resonerer med det tredje øyet
Du kan plassere Shivas øye i fullmåneskinn for å få energi. Den kan renses gjennom salvierøyk eller røkelse, eller begraves i jorden over natten.
Det sies at Shiva Shell kan hjelpe nyrene, lymfeknuter og reproduktive organer.

| Svar

Nyeste kommentarer