Kunzitt

Kunzitt, smykkesten, en rødlig variant av mineralet spodumen. mineral i pyroksengruppen, et litiumaluminium-silikat,.  Forekommer på granittpegmatitter og er et viktig råstoff for fremstilling av litiumforbindelser, særlig i USA. Klare typer brukes som edelstener.Spodumen er i Norge kjent som sjeldenhet fra en granittpegmatitt ved Ågskaret, Meløykommune, i nordland. Kunzitt er en meget ny edelstein, som første gang dukket opp i California i 1902, oppkalt etter G. F.Kunz.

 Betydning

Kunzitt .Avspenning, fred, kjærlighet, jording, tar bort sinne og redsel  gir en dyp følelse av balanse og fred, i sinnet og til tilværelsen og våre omgivelser. Kunzitt fører oss inn i vårt hjertes dypeste dimensjon, hvor vi finner adgang til den uuttømmelige kjærlighetskilde og den betingelseløse glede, og hjelper til med å bringe guddommelig kjærlighet og fryd til våre omgivelser.
Kunzitt er en beroligende og avstressende sten. Plasser den over spente muskler for å løse disse opp. Legg den på ditt arbeidsbord eller hold den i venstre hånd for avstressing. Den beroliger også ved sinne og redsel.Kunzitt er en kraftig meditasjonssten. Gi den til barn som har tilpasningsproblemer. Kunzitt inneholder litium som brukes for behanding av mentale sykdommer. Den gir selvtillit og selverkjennelse. Det er en meget blid stein, som lærer deg å ha tillit til deg selv og kjærligheten, tillit til at livet skal gi deg det du har bruk for, når du er parat til å motta det. Kunzitt renser vårt hjertechakra og hjelper oss til å integrere åpenhet, klarhet, trygghet, styrke, balanse og kjærlighet. Kunzitt skal lære dig å føle noe mer, å lytte til ditt hjerte i stedet for hele tiden å tenke og analysere, ikke åstyre alt med din vilje og ditt intellekt. Kunzitts energi trekker deg vekk fra ditt hode og inn i ditt hjerte. Kunzitt hjelper deg til å slippe kjærligheten inn i ditt liv, og den gir deg en dyp følelse av fred, trygghet, balanse og åpenhet.

Kombinasjon : Agat Botswana + Kunzitt : Kan lære oss å svømme med strømmen og følge den energien i hjertet som føles sterkest.

Bruk den gjerne sammen med SugilitAmasonittApatit og Blå Topas for å heale hjertet.

Beroligende, legges på brystkassen (hjertechakra) mot nerver og uroligheter av alle slag.

| Svar

Nyeste kommentarer