Spiderweb Cuprite-Chrysocolla

Spiderweb Cuprite-Chrysocolla


Denne kombinasjonen av Spiderweb (edderkoppnett) Cuprite - Chrysocolla er en skjeldenhet !

Dette er den vakreste kombinasjon av Cuprite og Chrysocolla vi noensinne har sett, viser intrikate mønstre av blått på en rød-svart bakgrunn. Den rød-svart er en rik, ren form av Cuprite og blå er Chrysocolla. 
Robert Simmons skriver: "Spiderweb Cuprite-Chrysocolla er en stein av ren feminin kraft. Det omfatter både de milde og sterke sider av det feminine, og det avler deres medvirkning i de som jobber med eller bærer disse steinene. Spiderweb Cuprite-Chrysocolla stimulerer livgivende portal av rot chakra. I tillegg aktiveres hals chakra, hjelper en å gi en kraftig og veltalende stemme til sannheten i ens indre følelser. Dette er en stein av gudinnen, og den har kapasitet til oppvåkning i ens tilknytning til henne. Det gjør det mulig å gjenkjenne seg selv som et barn av gudinnen, en legemliggjøring av henne, og å handle deretter. For de som har oppgaver i livet med å pleie andre, bringer den en frisk tilførsel av energi. For dem som ønsker mer meningsfulle relasjoner, stimulerer den energiene som tiltrekker slike relasjoner. For de som ønsker å føde, startes og opprettholder en sterk strøm av fruktbarhet.
"I åndelige selv healing, gir Spiderweb Cuprite-Chrysocolla dens energier til velvære for de kvinnelige organer, og den fungerer med å helbrede den emosjonelle kroppen. Den kan brukes av de som føler soul-tap rundt kvinneligheten deres, eller som har vært følelsesmessig misbrukt. Denne steinen minner om at den guddommelige Feminine elsker alle hennes døtre, uavhengig av uhell i livet - og det hjelper kvinner til å gjenvinne sin makt gjennom minne om deres Gudinne tilkobling.
"For menn er Spiderweb Cuprite-Chrysocolla spesielt nyttig for jording i våre organer. Mange av oss er for mye "i hodene våre", og dette gjør det vanskelig for oss å utvikle intimitet med andre. Den spesielle form for grunnstøting tilbys gjennom Spiderweb Cuprite-Chrysocolla setter oss i kontakt med jorden og med våre egne kropper i en svært intim måte, og dette frigjør oss fra å bli sittende fast i den mentale.
"Spiderweb Cuprite-Chrysocolla er en kraftig sjamanistiske stein, noe som gjør det mulig for en å reise trygt til Underverdenen, og for å møte ens makt med dyr og ånder, guider i det riket.
"Spiderweb Cuprite-Chrysocolla jobber sammen med Crimson Cuprite, Gem Silica, Chrysocolla, Ajoite, Gaia Stone, Seriphos Grønn Kvarts og Sauralite Azeztulite."

| Svar

Nyeste kommentarer