Epidot

Epidot

 

Epidot er et kalcium-aluminium-jern silikat og fargen er grønnsort.  Epidot, tidligere kalt pistacitt, er et grønt mineral som er meget utbredt som bestanddel av lavmetamorfe bergarter (for eksempel grønnskifere). Mineralet finnes i større krystaller på skarnforekomster (Arendal, Oslofeltet), dessuten sammen med zeolitter på hulrom i basalt.Den kan forveksles med Vesuvian og går til tider også under betegnelsen "Epistazit".Noen forveksler også Epidot med Olivin.

 
 
 
Men Epidot gir den høyeste beskyttelse.Den kan hjelpe deg med å bevare og opprettholde din egen kraft.Den kan gi deg evnen til å hvile i deg selv, når du møtes av motstand i form av sladder, projeksjoner eller misunnelse.
Den beskytter solar plexus mot forstyrrende vibrasjoner utenfra.Epidot handler meget om, at man bør være den man er. Være tro mot sine følelser og trofast mot sine holdninger.
 Epidot øker de energiene du er i harmoni med. Epidot er en enestående stein til bruk i alle livets aspekter, som å undersøke og oppleve alle aspekter i ens liv. Gir en skarp iaktagelseevne, innlevelseevne og med innlevelse.
Fysisk :motvirker dehydrering og som hudkrem i en eliksir. Retter feil og sykdommer i nervesystemet, hjernen og skjoldbrukskjertelen
Hvis du henger fast i en "offerrolle", eller dine barn blir mobbet på skolen, kan du bruke følgende råd: Sett en epidot over solar plexus, legg en lavendel jade i venstre lomme og en andalusit i høyre lomme.Denne kombination er fortreffelig. Forøvrig kan du bruke epidot ved nervøse lidelser, og til å påvirke og stimulere ditt stoftskifte.
Epidoten fokuserer og sentrerer og den gir balanse når du arbeider med datamaskiner.Balanserer også energistrømmene som er assosiert med sentralnerve systemet og dets funksjoner.CHAKRA: Solar plexus

| Svar

Nyeste kommentarer