Malakitt

Malakitt

 

Er et vannholdig kobberkarbonat, fargen er dyp grønn, ofte med mørkere lag og den er ugjennomsiktig. Malakitt dannes i naturen når forskjellige kobbermineraler utsettes for vær og vind. Det er det samme som skjer på kirketakene når kobberplatene blir grønne av irr.I amerika kalles den for power stone, og det er ikke uten grunn, for den er virkelig kraftig, særlig under krystallhealing. Kalles også
Transformasjonsstein, fordi den hjelper til under forandringer, og går dypt i oss for å nøste opp fortrengte følelser, sorg, angst, sjalusi, avmakt og sinne, og trekker de fram slik at de kan bli forløst. Legg den på smertefulle områder, og den vil absorbere smertene. Stimulerer instinktet og den logiske sans. „Jeg er åpen for savn og glede.“ Brukes ved flyvning mot luftsyke og flyskrekk, samt av fly personale.
En sterkt grønn smykkestein, med sine vakre og spesielle tegninger i forskjellige grønnfarger, har vært beundret av menneskene siden oldtiden. De gamle egypterne brukte knust malakitt som sminke, mens romerne strødde knust malakitt utover gulvene sine. Dette skulle beskytte barna deres mot onde makter.Forbindes med beskyttelse, fred, kjærlighet og magiske krefter. Har du den på soverommet, sørger den for at du sover godt. Steinen kan rense sår.Chakra: Solar-Plexus, Hjerte

Malakitt/ chryssocolla
Malakitt/ chryssocolla
Malakitt/ chryssocolla

Malakitt/ chryssocolla

 -Transformasjonsstein. Hjelper til under forandringer. Stimulerer innstinktet og den logiske sans. „Jeg er åpen for savn og glede.“ Brukes ved flyvning mot luftsyke og flyskrekk, samt av fly personale.
Malakitt : En sterkt grønn smykkestein, med sine vakre og spesielle tegninger i forskjellige grønnfarger, har vært beundret av menneskene siden oldtiden.           Chrysocolla - Fredsstein: Hjelper deg med å forstå og respektere andre. Gir økt fysisk styrke og fremmer ens karaktertrekk. „Jeg mottar alle mirakler uten skyldfølelse." Gir stor indre styrke.
Gir deg en ballase i kominikasjon for de som jobber med kominikasjon.                               Fysisk - Brukes mot nervøsitet og til å lette muskelkramper . Styrker muskulaturen. 

Azuritt malakitt

          
En stein for indre visdom, intuisjon og klarsyn. Løsner opp forbindelsen med fortiden, forandrer vår oppfatning av fortiden. Den styrker modenhet, overnaturlig følsomhet, intuisjon, energistrøm, er bra til meditasjon, en god drømmestein, er beroligende, reduserer melankoli. Kraftig healing stein, drar til seg spirituell veiledning og åpner det psykiske øyet. Bra for drømmer og utvikling av psykiske evner. Beroligende. God drømmestein.
Chakra: 4, 5 og 6.  Stjernetegn : Skytten – Steinbukken

Azuritt malakitt
Azuritt malakitt
Azuritt malakitt

| Svar

Nyeste kommentarer