Chrysocolla og Gem Silica

Chrysocolla
Chrysocolla
Chrysocolla

Chrysocolla

Geologisk - vannholdig kobbersilikat med stort innhold av kobber, fargen kan også være grønnlig, som kommer fra kobber.Krysokolla kan finnes i konsentrert aggregat, mest i stallaktitter og er grønn eller blågrønn med hvitgrønne striper. Krysokolla finnes ofte med andre kobbermineraler, som malakitt, og betyr at krysokolla er en forandringsstein, og er en verdifull kopparmalm, blandt annet i Arizona.


Fredsstein: Hjelper deg med å forstå og respektere andre. Gir økt fysisk styrke og fremmer ens karaktertrekk. „Jeg mottar alle mirakler uten skyldfølelse." Gir stor indre styrke.
Gir deg en ballanse i komminikasjon for de som jobber med komminikasjon.                               Fysisk - Brukes mot nervøsitet og til å lette muskelkramper . Styrker muskulaturen. Chakra - hjerte, halsKrysokolla kalles også for kjærlighetens stein og er et symbol for skjønnhet, kjærlighet og balanse. Den forsterker intuisjonen og støtter deg i din åndelige utvikling. Den forsterker de feminine kvalitetene og har en avstressende innvirkning.Stenen er god å bruke i meditasjon og ved visualisering, og hjelper på nervøsitet.Den symboliserer horisonten hvor himmelen møter havet eller forbindelsen mellom det mentale og følelsene. Den gir deg kraft til å snakke rett fra hjertet og gi ord til ditt innerste vesen. Den fjerner frykt og skyldfølelse og er spesielt for hals- og hjertechakraet.Steinen stimulerer også hals og lunger. Bruk den gjerne sammen med Diamant for å forsterke eventyrlige opplevelser. Med Purpurit for å våge å møte gamle redsler Det er poetens stein. Krysokolla hjelper deg og bli hel, her og nå og der det indre møter det ytre, der uendeligheten møter nåtiden.Den er en venus-stein - ett symbol for skjønnhet, kjærlighet og harmoni.Den er myk og snill men kraftfull.Bruk den gjerne ved pusteøvelser og når du vil forsterke tanken. 

Shattuckit

Shattuckite er et relativt sjeldent kobbersilikatmineral. Det ble først oppdaget i 1915 i kobbergruvene i Bisbee, Arizona, spesielt Shattuck Mine (derav navnet). Det er et sekundært mineral som dannes fra endring av andre sekundære mineraler. Det ble først oppdaget i 1915 i kobbergruvene i Bisbee, Arizona, spesielt Shattuck Mine (derav navnet). Det er et sekundært mineral som dannes fra endring av andre sekundære mineraler.
Det er et sekundært mineral som dannes fra endring av andre sekundære mineraler
 

med chrysocolla         
Gir indre styrke og mot til å handle i stressede situasjoner. Styrker hukommelsen og vil derved hjelpe på det intellektuelle plan. Øker de astrologisk evner ved interesse og innsikt.         Shattuckit anses for å være en meget spirituel stein og brukes ved kanalisering til å bringe beskjeder fra den spirituelle verden.
Chrysocolla
Fredsstein: Hjelper deg med å forstå og respektere andre. Gir økt fysisk styrke og fremmer ens karaktertrekk. „Jeg mottar alle mirakler uten skyldfølelse." Gir stor indre styrke.
Gir deg en ballase i kominikasjon for de som jobber med kominikasjon..

GEM SILIKA

GEM SILIKA 

Gem silica er en blågrønn til grønnblå variant av kalsedon som mottar sine farge fra tilstedeværelsen av kobber. Det er ofte kjent som "chrysocolla chalcedony" eller "gem silica chrysocolla."
 
Gem silica er det mest verdifulle utvalget av kalsedon, med kvalitetsskårne edelstener som selger for over $ 100 per karat. De beste eksemplarene har en behagelig blå farge med sterk metning, ensartet gjennomsiktighet og mangel på inneslutninger.
 
Selv om gem silika er en av de vakreste blå edelstenene, har de fleste aldri hørt om det. Det er fordi det er en veldig sjelden perle. Det er sjelden sett i smykker og brukes hovedsakelig av et lite antall smykkedesignere.
 
Bare noen få steder har produsert bemerkelsesverdige mengder gem silika. De fleste av disse stedene har vært produktive i bare noen få år før de ble trent.
Gem silica er alltid assosiert med kobberavleiringer. Det er et sekundært mineral som dannes som hulromsforinger og bruddfyllinger i bergartene over og ved siden av kobberavleiringer. Det er til og med kjent å forekomme som en mineralforing i geoder . Dens forekomst, vaner og innskuddsgeometrier er som alle andre typer kalsedon. Vanligvis tilknyttede mineraler inkluderer kvarts, kalsedon, chrysocolla og malakitt. Innskudd er vanligvis små i størrelse og volum. Det er et materiale produsert av gram i stedet for av tonn.
 
Miner i Arizona er den nyeste kilden til høy kvalitet gem silika. Keystone Copper Mine i Arizona produserte bemerkelsesverdige mengder gem silika tidlig på 1900-tallet. Gem silika har blitt produsert av og til og i begrensede mengder fra steder i New Mexico, Mexico, Peru, Taiwan og Filippinene.
 .
 
 
 Betydning 
 
 Å bli ett med det perfekte universet.Gir innsikt i signalene som kroppen sender. Gir en hurtig og forsterket fordeling av energiene.

Fysisk: Reparerer en skadet bukspyttkjertel, og hjelper reguleringen av insulin, og avbalanserer blodsukkeret. Brukes ved blodsykdommer, og er en hjelp ved leukemi. Øker lungenes kapasitet og bedrer åndedrettet.

Chakra: krone, hals, hjerte

Numerologi: 5

Stjernetegn: tvillingene, jomfruen og tyren.

Gem silika er findelt chrysocolla i opal eller chalcedon.

| Svar

Nyeste kommentarer