Quantum Quattro

Her er 2 steiner som er veldig skjeldne og har innhold fra flere. Quantum Quattro fra Namibia og Eilatsteinen fra Eilat i Israel

Quantum Quattro

Denne spesielle steinen kommer fraNamibia. Den eneste kjente kilden for denne kombinasjonen ( blandingen) av komgeblå shattucite , rubin, blå chrysocolla,grønn dioptase, røykkvarts og malakitt. Den er sjelden og unik med 5 forskjellige krystaller og mineraler.

Shaktukitte - balanserer kroppen ved å slippe fastlåste energier, hovedsaklig fra tidligere liv                                                                                                                         Chrysokolla _ gir fred og ro, aksept og styrke                                                                Rubin - gir visdom og stabilitet                                                                                    Dioptase - renser alle chakraene og helbreder fysiske organer, spesielt hjertet                 Malakitt - dyphealing, slippe gamle vaner, traumer og tankemønstrer.                            Denne kraftige kombinasjonen bidrar til å frigjøre gamle blokkeringer og mønstre som ligger i vårt DNA, slik at en kan helbrede på cellenivå. Når vår ikke fysiske energi organer er blokkert og ikke renset, vil disse etterhvert manifistere seg i fysisk smerte og sykdom, og denne kombinasjonssteinen kan bistå i rensingen.Den hjelper også å justere og rense chakraene våre, slik at energien flyter bedre. Den skaper også bedre helse og fysisk harmoni. Den styrker imunforsvaret. Den kan finne blokkeringer og fjerne dem. Den kan rense traumer og sorg som forårsaker fysisk smerte på et dypt nivå. Den kan holde deg rolig under prossesen.

Quantum Quattro
Quantum Quattro
Quantum Quattro

Eilat stein

Eliatstein (eilat stein)
"King Solomon Stone"
En sjelden stein som det finnes få av !Fra en gruve i Israel kom en vakker stein som ligner på turkis på mange måter. Det kalles Eilat Stone, oppkalt etter stedet der den er funnet, og er Israels nasjonale stein. Den kommer i nyanser av grønt og blått. Steinene er vanligvis skåret som cabochons eller tørkes polert og innlemmet i fri form til smykker. Friformede figurer er ofte brukt til å lage elegante smykker av.
Gruen hvor eliat stone er funnet ble stengt for noen år siden og denne steinen er veldig vanskelig å få tak i !
En blanding av chrysocolla, malakit og turkis. Egenskaper for denne steinen er "Beskyttelse"  Fjerner negativitet og destruktive tanker. Fremkaller forståelse, tillit, vennlighet og skjønnhet. Gir vekst i visdom. Steinen er kjent som ‘vismannen’ som gir dyp innsikt, og som kan handle ut fra dette. Stimulerer til utradisjonelle og kreative problemløsninger.
NO 9+ Eilat Stone - The Stone of the Wise Leader

| Svar

Nyeste kommentarer