Anhydritt

Anhyndritt fra sulitjema

Anhydritt (Angel Wing)

Anhydritt eller vanfritt kalsiumsulfat er et bergartsdannende mineral   . Den tilhører det ortorhombiske krystallsystemet, med tre retninger av perfekt spalting parallelt med de tre symmetriplanene.Anhydritt er et fargeløst, hvitt eller svakt farget mineral med liten hardhet. Mineralet består av kalsiumsulfat og forekommer ofte sammen med gips og hallitt(steinsalt) som avsetning fra inndampet havvann og av og til også på malmganger.Ved å oppta vann går anhydritt under volumøking over til gips. Mineralet er kjent fra strynefjellet, flere steder i de vestnorske gneisområdene, Søftestad og sulitjema gruver samt svalbard

 

 

 

 

 

 

 

Skånsom, Beroligende, Englenes Kommunikasjon
Angel Wing Anhydritt er en kalsiumsulfat mineral fra Mexico som danner som fan-formet klynger, den blå fargetonen fra en myk, veldig blek blå til en litt dypere toner. Blå anhydrat kalles også Angelite, fordi den har "Englenes" farge. 
Hyppigheten av Angel Wing Anhydritt kobles til det tredje øye og krone chakra. Den åpner og renser det tredje øyet. Den tillater ens bevissthet å koble til og kommunisere med høyere dimensjonale englevesener. Den hjelper en til å være åpen for veiledning fra de høyere dimensjoner og hjelpemidler av indre visjon.
Den myke, beroligende energien av Angel Wing Anhydritt er perfekt i meditasjon. Med sin milde energi bidrar den til å roe ens sinn "indre chatter", slik at ens bevissthet er tydelig og åpen for å motta veiledning og visdom.  
Tilknyttet Chakras Third Eye - krone
  Åndelige tilkoblinger. Englenes kommunikasjon
indre visjon
Meditasjon (Spiritual)
Sjelens tilkobling

| Svar

Nyeste kommentarer