Morganitt

Denne gjennomsiktige ferskensteinen ble opprinnelig oppdaget i California og Madagaskar i løpet av 1900-tallet. Opprinnelig referert til som rosa beryl, ble morganitt omdøpt i 1911 på forslag av George F. Kunz, sjef gemolog i Tiffany og Co. Steinen ble oppkalt til ære for JP Morgan, en finansmann og perlesamler som ga betydelige mineralbidrag til American Museum of Natural History i New York. Det hjalp også Morgan var en lojal Tiffany og Co.-kunde, hvor mest morganitt ble solgt på den tiden.

Morganitt

Morganitt er en beryll-art i rosa fersken farge. Fargen skyldes innholdet av mangan.  som lærer oss å finne kjærligheten fram og fokuserer på de lyse sider av livet.
Morganitt er en blek rosa beryll som er kjent for å åpne hjertet og bringe i vibrasjoner av guddommelig kjærlighet. Den utstråler en sødme og lykksalighet av de himmelske riker, og hjelper en til å bringe kjærlighet inn i ens liv.
Renser og stimulerer hjerte chakraet. Gir kjærlighet til ens liv og hjelper med å vedligeholde den, så den kan vokse og utvikle seg. Bringer fremgang, og gir det som skal til for at pleie seg selv og sin sjel. Den stimulerer kreativitet som vedrører ens selvkontroll og kjærlighet til andre.
Morganitt vil alltid stråle ut charme og mykhet.
I tider hvor stress er veldig fremherskende, vil denne stenen få deg til å fokusere på de lyse sidene i livet.
La den få en sjangse til å vise hva den kan gjøre for deg.
Når du bærer denne stenen vil selv den gråeste morgen lyse opp.
Den gir deg en god følelse av avslapning, fred og glede i livet.
Morganitt arbeider med følelser som intoleranse, fordømmelse og forutinntakelse. Den lærer oss å finne kjærligheten frem og å lytte til våre aller innerste følelser og fornemmelser, innen vi uttaler oss om andre mennesker eller situasjoner. Før inn kjærlighet i ditt liv og kreativitet når det gjelder selvkontroll.
Den får oss til å overveie våre ord og tanker, innen vi drar forhastede konklusjoner.
Den gir deg tilgang til kunnskaper for forhold i andre verdener og lærer oss med mykhet og kjærlighet hvordan vi skal redde vår egen jord.Fysisk : ved behandling av emfysem, astma og celler. Ved uregelmessig hjerterytme og rensing av lungene.

| Svar

Nyeste kommentarer