Rhodochrositt

Rhodochrositt

Rhodochrosite er et mangankarbonatmineral . I sin rene form er det vanligvis en rose-rød farge, men urene eksemplarer kan være nyanser av rosa til lysebrun. Den streker hvitt, og Mohs-hardheten varierer mellom 3,5 og 4. Dens egenvekt er mellom 3,5 og 3,7.Opptrer som et blek-rosa, mykt mineral, tilsynelatende uten makroskopisk form, i en kvarts-druse.Den rosa Rhodokrositt, med nesten hvite bånd, er i dag meget populær både som smykkestein og som lommestein

 

 

 

 

 

Rhodokrositt skaper harmoni mellom mennesker, den gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press.Trolig en ansamling av mikroskopiske krystaller.Har man kjærlighetssorg eller er man alene er dette den beste steinen man kan bære på seg. Steinen gir fred i sjelen og man lar sorgen slippe taket. Man ser ikke på dette med å være alene som et nederlag, man begynner i stedet å se alt man kan gjøre mens man venter på den rette. Denne steinen er også god å bruke for alle som har opplevd at deres kjærlighet ikke har blitt respektert. Folk som har opplevd å bli avvist har godt av denne steinen, det har også alle som er blitt utsatt for overgrep… Steinen hjelper en til å forstå at onde mennesker følger sin onde natur og at gale mennesker er gale – man er ikke skyld i noe av det de gjør og man kan ikke annet enn å tilgi seg selv og, om mulig, den onde/den gale. Bruk denne steinen hvis du mener noe er hardt å tilgi. Denne steinen renses best i rennende vann.

Forærer man en Rhodokrosit til en venn er det tegn på at man aksepterer vedkommende, presis som han eller hun er, på godt og ondt.

Det burde være en stein som blir brukt mye.Chakra alle

| Svar

Nyeste kommentarer