Shiva lingam

Disse eggformede steinene kommer fra bare ett sted, Narmada-elven i Vest-India, en av Indias mest hellige steder.
Landsbyboerne samler steinene fra elven og håndpoler dem slik at de får en jevn avrundet form.
Ordet 'Lingum' kommer fra sanskritordet for symbol, da disse steinene er et symbol på Lord Shiva. Fargene deres varierer, men de er alle solbrune. Disse steinene er en type kryptokrystallinsk kvarts med inneslutninger av forskjellige mineraler i seg, inkludert basalt, feltspat og jernoksid. Innenfor templene er det vakre Shiva Lingam-steiner som har forekommet naturlig i denne formen, og de er spesielt hellige for de hengivne.
Mens noen Shiva Lingam-steiner forekommer naturlig, er dette ikke vanlig. De fleste steinene er håndpolert og formet av menneskene som bor i dette området.
De forekommer med en rekke mønstre på dem med forskjellige brune, røde eller grå striper, flekker eller flekker på steinene.

Shiva lingam                      
Fruktbarhetsstein. Representerer universets kreative kraft. Ved å kunne kontrollere ens eget behov kan du beseire verden. Kraften som lingam besitter, er den største prakt skapt av gud for uten etterkommere vil alt utdø. I India er det alminnelig å be til Shiva lingam. Inneholder mannens kunnskaper og kvinnens klokskap. Disse uvanlige steinene er en integrert del av deres tilbedelse, og har vært i hundrevis av år. Shiva Lingam er en hellig stein fra den indiske hinduistiske religionen som vil forsterke vitaliteten og nivået av pranisk energi i kroppen din. For å forbedre din generelle helse er disse steinene kraftige da de stimulerer energisystemet i hele kroppen. Dette kan bidra til en generell forbedring av helse og velvære. Denne steinen inneholder følelsen av enhet og dualitet. På den ene siden kan du se den maskuline delen av steinen i sin falliske form. På samme måte kan du merke det feminine, i eggformen og i skjønnheten til markeringene på steinene.

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer