Muskovitt .

Muskovitt er et glinsende, halvveis gjennomskinnelig mineral som danner bladete, tette aggregater.  Muskovitt er et meget utbredt mineral i glimmergruppen og kan bestå av kalium, natrium eller kalsium,  aluminium, jern, magnesium, litium eller eventuelt mangan og krom,  silisium og aluminium. Grønn muskovitt er funchit

Muskovitt ...
Muskovitt stimulerer tankegang, og bedrer hukommelsen.
Denne steinen vil stimulere til bedre problemløsing.
Vibrasjonene fra krystallen oppfordrer deg til å bli mer oppmerksomhet til din åndelige side, ved å åpne deg for en bevissthet om ditt høyere selv, og det vil hjelpe deg å leve i nåtiden.
Denne steinen utstråler kjærlighet og renhet.
Den gir en blid healing til ditt hjerte, er god ved utrensing av sorg,forlatthet, gråt og andre tøffe følelser som er gjømt i hjertet. Her vil muscoviten heale smerten og gi deg fred.
Vibrasjonen til denne steinen kan reflektere tilbake til deler av deg selv, som du må være oppmerksom på. fordi det kan holde deg tilbake fra å leve livet ditt til ditt fulle potensiale.
Når du begynner å gjenkjenne sannheten i livet ditt, tillater Muscoviten deg å føle en dypere grad av ubetinget kjærlighet for både deg selv og andre.
Disse steinene vil hjelpe deg med å finne din åndsguide og å koble deg til
Inspirerer åndelig vekst og psykiske gaver
Denne steinen resonerer sterkt innenfor både kronekakraen og det tredje øyet
Den gir oss en følelse av å være i en annen dimensjon under meditasjon, og kan gi en ut av kroppen opplevelse.
Energien til denne steinen kan spesielt hjelpe deg med å utvikle din intuisjon,
Energien gjør deg mer åpen for å motta informasjon fra guider. Dens vibrasjon hjelper deg med å integrere og motta informasjon fra fremtiden som vil hjelpe ditt nåtid.
Muscovite gir psykisk beskyttelse og er en svært beskyttende stein . Denne steinen er en åndelig isolator som vil beskytte auraen din og forhindre psykisk angrep.

| Svar

Nyeste kommentarer