Herkimer diamant New York)

 

Herkimer´s eller Herkimer diamant kommer fra gruvene i Herkimer County, New Yourk, USA. De er ettertraktet for sin energi . Herkimer er en dyr og sjelden stein.  Herkimer gruven ligger nær New York, og steinen har den samme dynamikk og energi som byen.  Herkimer diamant er en dobbelt terminert kvarts krystall oppdaget innenfor  dolostone i og rundt New York og Mohawk River Valley. Fordi de første funnstedene var i landsbyen Middleville og i byen Little Falls, er krystallet også kjent som en Middleville-diamant eller  Little Falls-diamant. Mange av New York-krystallene er kjent for deres ekstreme klarhet, og ny age trosystemer tillater ofte spesielle okkulte egenskaper og et bredt utvalg av mystiske krefter i dem. Disse kvartskrystallene, ifølge geologene  dannes ekstremt langsomt i små oppløsningslommer, har 18 fasetter (6 sider) og to terminer. Det finnes også større lommer som er flere meter i diameter. Herkimer diamanter er funnet klare, overskyet, røykfylt eller til og med inneholdende en rekke sjeldne urenheter. Urenheter (sjeldne og generelle) kan omfatte klynger, septer, væskeinneslutninger , fantom og brokrystaller.En fluid ,fellesbetegnelsen for væsker og gasser(inneslutning er  i en lomme krystallholdig væske, vanligvis vann, noen ganger også metan eller olje, og sjelden mindre krystaller. Et fantom er en krystall som inneholder andre synlige krystaller av samme type, kan  inneholde en serie krystallkanter og konturer inne i krystallen

 

 

Herkimer er god til å rense og løse opp emosjonelle blokkeringer. Den inneholder kraft, dynamikk, energi og lys. Den aktiverer og forsterker healing prosesser. Herkimer kan brukes alene men er i like høy grad en"forsterker" av andre steiner. Herkimer-diamanten er den gladeste av alle steiner og også den hurtigst virkende.

Herkimer diamant er en av de beste steiner til å rense og løse emosjonelle blokkeringen og den befrir deg for opphopninger av "gift" i kroppen. Det er som å våkne til en ny verden. Du blir fylt av energi, glede og effektivitet. Den renser og løser opp enhver blokkering, fysisk såvel som psykisk slik at du igjen blir i stand til å møte livet på en bedre måte.
Herkimer er særdeles velegnet til programmeringer, fordi den arbeider så intenst med den energi, den får innkodet. Dens absorberende og lagrende evne forekommer også hos malakitt, og de to steinene arbeider også fint sammen. Malakitten vil trekke problemerne frem i lyset, og Herkimer vil oppløse og smelte dem med sitt lys og sin varme. Trenger du energi er denne stein helt perfekt. Du bør imidlertid ikke jobbe med den mere enn fire til fem dager i strekk på grunn av av du kan få for mye energi.
Vær oppmerksom på at du bør være godt jordet før du begynner å arbeide med denne steinen.

Herkimer diamantens energi er meget maskulin og effektiv, men ellers minner dens egenskaber mye om bergkrystallens.
Herkimer + Rhodocrosit eller tanzanitt under hodeputen gir deg klarere drømmer. I      massasjeolje kan den lette smerter i muskler og ledd og virke avlastende ved væskeansamlinger. Dersom du i lang tid har vært utsatt for stress eller sykdom kan du bære den over thymus kjertelen med spissene pekende mot henholdsvis hodet og fotene. En Unakit plassert under en Herkimer og essens av de to stener kan inntas hver morgen på fastende hjerte. Dette kan få deg hurtigere gjennom en influensa. En slik essens har også vist seg å ha positiv og legende effekt ved sopp - spesielt Candida. Forsterker healings prosesser.

Chakra : Alle  

| Svar

Nyeste kommentarer