Lemurian

 

Lemuria sies å være en eldgammel sivilisasjon som bevissthet var mye mer sentrert på de følelsesmessige og åndelige dimensjoner enn vår nåværende mentalt-basert moderne verden.
Deres dypere forbindelse til sitt hjerte kvaliteter tillot dem å uttrykke ubetinget kjærlighet til det guddommelige og hverandre og satte dem i stand til å opprettholde en dyp følelse av tilknytning til sin skaper, deres miljø, og hele skaperverket.
Den lemuriske krystallene har blitt programmert med denne bevisstheten om kjærlighet og tilknytning.
Å arbeide med dem gir en kjærkommen helbredende balsam for våre sjeler.
Lemurian krystaller ble opprinnelig programmert av innbyggerne i Lemuria. Disse krystallene er kodet med kunnskap om de helbredende systemer, kultur og spiritualitet Lemuria. Du får tilgang til informasjonen inne i frø krystallen, gir en meditativ tilstand mens du forsiktig gnir på krystallen. Tanker, visjoner, stemmer, følelser, lyder, vil komme til deg.
Lemurian kimkrystaller er også i stand til å hjelpe en til å reise i tid, spesielt tilbake til den tiden av Lemuria.
Lemurian gjenkjennes med av at den har "strekkoder" langs sidene, som sies å inneholde kunskap fra den Lemuriska tidsepoken.
Lemurian Seed Crystals er kvartskrystaller fra Brasil. De er funnet i en gruve ved uttak av kvarts .
De er funnet løse stående i sanden, og satt ikke fast i krystall-klynger som de omliggende krystallene gjorde.
De ble lagt spesielt merke til fordi de ikke var helt som resten av kvartsen, noen av dem men ikke alle er litt rosa (gylden).
Disse unike krystallene er som klar kvarts, men i stedet for å være blanke, er de "frosset"  -  de har en matt finish. Deres mest fremtredende særtrekk er en serie med horisontale striper på en eller flere sider av krystallen. Vanligvis ender disse sidene med horisontale striper i en trekantet fasett, på toppen av krystallen. 
Jeg visste da jeg så disse merkene at det var noe spesielt med disse krystallene. Jeg hadde sjelden sett mer enn en eller to horisontale streker påkvarts, og disse krystallene hadde dusinvis av dem. 
Katrina Raphaell 
Vi hadde ventet i over en måned på disse krystallene når vi endelig kunne sette oss til å meditere med dem.Det første bildet jeg mottok var en stor og mektig gruppe vesener som bare ventet på å få kontakt med menneskesjelene.
Det var en følelse av at noe hastet, og at dette var første gang en gruppe mennesker hadde tunet inn på dem for å motta informasjon.
Det var under de siste dagene til det mytiske landet Lemuria at disse krystallene ble plantet på jorden med spesielt formål. 
Da jeg mottok denne informasjonen, tenkte jeg umiddelbart på Record keeper krystaller.   
Det gamle Atlantians hadde programmert Record keeper-krystallene med kunnskap.
Lemurian Seed krystallene var likevel annerledes. Vi forstår det slik at disse "frø" krystallene (seed-crystals) ikke var programmert med spesiell informasjon slik som Record keepers, men at de var plassert der nye krystaller skulle gro de neste årtusener.
Disse løse krystallene var programmert til å sende frekvenser til de andre krystallene som ble dannet. Slik at også disse kan overføre denne spesielle følelsen av enhet. At vi er ett. At vi må elske alt for å kunne gå videre.
Etter å ha "sådd frøene" , forlot beboerne av Lemuria jorden for å finne andre stjernesystemer, da liv på jordens overflate ikke lenger kunne opprettholdes. Mange Lemurians dro til "The inner Earh" og det er fra dette planet de fortsatt tar vare på jorden og er ansvarlige for at disse krystallene nå kommer til overflaten og blir funnet. Disse høyt utviklede vesener kommuniserer telepatisk med de som dengang dro til andre stjernesystemer.
Skal du jobbe med Lemurian Seeds, så mediter med dem, og holde de vertikale stripene mot det 3.øyet, eller holde  tommelen på venstre hånd mot rillene og kjenne på dem. 
Lemurian Seeds er også kraftfulle å bruke til å legge "grids" med.
Når du holder en Lemurian Seed-krystall i den høyre hånden og tegner sirkel rundt noe (foto, person, hus...) er vi blitt fortalt at dette vil skape en sirkel av beskyttende lys. Disse krystallene tiltrekker seg de som aktivt ønsker å være en del av det energiarbeidet som utføres for å heale planeten. De er ennå ikke fullt aktivrte, men formidler den kjærligheten som strømmer gjennom alt i skaperverket... og vil åpne hjertene våre for de forandringer som kommer.
 
Skrevet av Katrina Raphaell "Gjengitt fra The Crystal Buzz International Newsletter, 12 Issue.

| Svar

Nyeste kommentarer