Fantom kvarts

Fantomkvarts
Fantomet er hvor en krystall gror og viser en del eller komplett fantom inne i krystallen etter at den er ferdig utviklet.Denne pausen i oppbyggingen kan vare i hundre tusener av år.Fantomet vises vangligvis som en fin hvit del men også noen ganger som et farget mineral.
Denne krystalen symboliserer universel bevisthet. Brukes til å forene kreftene om å frelse jorden, og er ideel til meditation. Fantomet i kvartsen kan gi kontakt med avdøde personer. Fantom kvarts skal brukes med respekt, ydmyghet og tålmodighet. Disse fantastiske stenene hjelper oss å se før, etter og kampen imellom som endel av evolusjonsprosessen.De hjelper oss å se en slags magi som de fleste av oss har mistet på vår vei. Fantom krystallen er stenen for den spirituelle søker som klart viser hvordan den indre alltid er et fundament for det ytre.Fantom krystallene symboliserer en universell bevissthet.Både polert og upolert har disse stenene en kraftig energi som er meget god i healingprosesser. 

Ametyst fantom
Disse krystallene stilmulerer til å se tilbake til tiden før fødselen. Denne informasjonen kan hentes for hver begynnelse av en livssyklus. 

Sort fantom
Den sorte fantomkrystallen er veldig uvanlig. Den gir energien av kvarts med en god jordende effekt. Denne jordingen er via den perfekte balansen av de psykiske energiesentrene som aktiveres ved bruk av krystallen.

Men denne krystallen trenger du ingen annen jordende krystall som tillegg. 

Grønt fantom
Dette er fantastiske fantomkrystaller som noen ganger viser seg som grønne landskaper i miniatyr.

Disse krystallene kombinerer kvartskrystallens kraft med en av de mest healende krystaller; Chlorite. Når denne krystallen bæres eller er plassert i dine umiddelbare omgivelser eller brukts som en eleksir er den overveldende positiv. 

Rødt fantom
Denne krystaller inneholder egenskapene til limonite, kaolinite og hematitt.

Disse krystallene er skjeldne. Den røde fantomkrystallen er også brukt for å stimulere de første tre chakra og kombinerer energiene for å produsere sterkt følbar vitalitet mot kreativitet, intellektuell avansement og induitive egenskaper. 

sølv fantom
Vanligvis er denne krystallen, eller deler av den dekket med små skinnende spots. Desse er likevel så små at kun den glitrende sølvoverflaten kan sees.

Krystallene er meget gode for de som vil arbeide med kreativ visualisering.

Hvitt fantom
Disse krystallene ses ofte som flotte skinnende enheter. En type holografiske pyramider.

I tillegg til de generelle egenskaper av krystallen har denne en kraft til å føle alle de under vi har rundt oss i denne verden. Den hjelper oss til å se gamle situasjoner med nye øyne.

En vidunderlig krystall for mystikken og den som "ser".

| Svar

Nyeste kommentarer