Aqua aura, titanium aura

Aqua aura skapes i et vakuumkammer fra kvartskrystaller og gulldamp ved dampdeponering. Kvartsen varmes opp til 871 °C (1600 °F) i et vakuum, og deretter legges gulldamp til kammeret. Gullatomene sikrer seg til krystallens overflate, som gir krystallen en iriserende metallisk skjær. Når det vises under et gemologisk mikroskop i diffust direkte overført lys, er følgende fra venstre som beveger seg til høyre
1) TITANIUM AURA QUARTZ : Titaniumkvarts er naturlig kvarts som har blitt varmeinfusert med sjeldne metaller i et vakuumkammer. De rene metallene knytter seg rikt og dypt til kvartsen; noe som resulterer i farging som verken kan skrapes eller skrapes av. Krystallen gir et fullt spekter av farger.
2) SITRON AURA QUARTZ : sitronkvarts skapes ved å varme ametyst, gul kvarts og jern sammen ved ekstremt høye temperaturer. Denne oppvarmingsprosessen er det som gir sitronkvarts sin geniale, gule farge.
3) SUNSHINE AURA QUARTZ: Solskinn Aura dannes gjennom et bånd av gull og platina.
4) ROSE AURA QUARTZ : rose aura kvarts er skapt ved binding av PLATINUM på QUARTZ
5) RUBY AURA QUARTZ : Ruby Aura er kvarts som behandles ved permanent å binde platina eller gull og platina til overflaten av kvartskrystall i en alkymisk blanding av ekstrem varme og trykk.
Bilde © Nathan Almeyda
aqua aura kvarts
titanium aura kvarts

Aqua Aura er en fantastisk metafysisk stein og vibrasjonen er rett og slett fantastisk !        

Aqua Aura skapes når bergkrystall krystaller er super-oppvarmet i et vakuum og infused med fordamped Gull. Dette edle metallet kondenserer på overflaten av kvartskrystallen å danner en permanent bånd med gitter av kvarts. Ved å kombinere de vibrasjonene fra Quartz med gull, er en syntese av unike vibrasjoner skapt. Aqua Aura er fantastisk for meditasjon og healing arbeid.

Aqua Aura Quartz kan brukes til å aktivere halschakraet, tredje øye og krone chakra. Aqua Aura er hjelpemidler i kommunikasjon fra hjertet til hodet, noe som åpner for anerkjennelse og kommunikasjon av høyeste sannhet. Aqua Aura øker synske evner, forbedrer klarheten i kommunikasjon, og øker åndelig bevissthet.

Bruk Aqua Aura for meditasjon eller psykisk helbredelse. Aqua Aura er spesielt bra for fjernhealing arbeid, og kan også beskytte mot psykisk angrep ved å heve vibrasjoner til høyere, mer positive nivåer. Nærmere bestemt, den sterke, men fredelig energier Aqua Aura bidrar til å fylle hull i auraen og stimulere alle chakraene. Bruk Aqua Aura til hjelp med å fjerne negativitet fra de ulike subtile (energier) i kropper. Å bære en Aqua Aura Quartz kan lette stress og spenning når du arbeider under press, eller i et miljø med mye negativitet.

Merk: Lab forbedrede steiner kan være effektive for å overføre helbredende energier. Varmebehandling eller å forsterke en krystall i en lab forandrer vibrasjonen, men det eliminerer ikke eller redusere den potensielle helbredende effekt.

Titanium Aura

Titanium Aura er en forbedret form for kvarts som har gjennomgått en spesiell behandling prosess hvor overflaten av kvarts er blitt behandlet med gull og titanium. Dette resulterer i den karakteristiske levende metallic-blå grunnfarge og de ​​vakre Skimrende regnbuens farger "blinker".

Titanium Aura : The 'Stone of Astral Journey' hjelper å veilede under astrale reiser, bringe støtte og forankring før og etter hver reise.
Titanium Aura er forpliktet til å være en guide til Astral kroppen, for å holde alle reisene av Astral reise trygt og fritt for korrupsjon.  
Hyppigheten av Titanium Aura kobles til alle chakraene og Jorden stjerners. Gir energi til alle de fysiske chakraene. 
Energien løfter ens ånd og tillater en å være fokusert og selvsikker og ta en positiv energi til alle områder av ens liv.
Det bringer glede til en med å øke ens vibrasjoner og dermed bidrar til å skjerme ens energi felt fra lav vibrasjon energi fra andre mennesker eller miljø.

Titanium Aura oppfordrer Astral kroppen, den indre energi å høste visdom og skjult kode som er rundt vesen, ikke fysiske selv ikke har umiddelbart oppdage dette. Astral selv lagrer visdom, låser kodene og bruker dette for å fremme seg selv gjennom livets reiser innenfor de fysiske og Astral flyene.
 Denne steinen kan være et speil til sjelen, 

Titanium Aura kan brukes for å hjelpe til å avlede skadelige atmosfæriske energier, toksiner og stråler, for eksempel stråling som kan slippes ut fra storskala områder, ned til enkle elementer.

Bruk Titanium Aura å beskytte og styrke hele strukturen av vesenet, både indre og ytre, samt for å forbedre og oppmuntre cellefornyelse prosess i kroppen, styrke og gjenopprette hukommelsen, og for å bremse ned påvirker av aldring.

En stein for å tiltrekke Golden Ray til å være med stor klarhet og presisjon.

| Svar

Nyeste kommentarer