Kvarts med grønn Chlorit

Kloritt, en gruppe mineraler som i likhet med glimmere lar seg spalte opp i tynne flak på grunn av en sjiktgitterstruktur. Spalteflakene er fleksible, men ikke elastiske som hos glimmer.
Faktaboks
Hardheten er liten (2½), fargen som regel grønn, og symmetrien stort sett monoklin
Kjemisk sammensetning
Klorittene er hydroksylholdige silikater av aluminium, magnesium og jern,   Enkelte kloritter kan også inneholde nikkel, mangan, krom eller litium.

 

Grønn Kloritt i kvarts er en kraftig healingkombinasjon. Kvartsen forsterker de rensende, avgiftende egenskapene til Kloritten, noe som gjør det til en av de beste krystallene som skal brukes til fysisk rensing. Kloritt fungerer ikke bare med den fysiske kroppen, men også den astrale. Kloritt vil bidra til å rense aura, chakra og energi meridianer. Kloritt er flott å bruke når det er for mye sinne eller frustrasjon, da den forsiktig fjerner denne energien. Kloritt i kvarts vil bidra til å løse problemer i hjertet og fjerne blokkeringer og motstand som vil tillate en å anerkjenne, tilgi, gi slipp på og gå videre.

 

Kloritt er også en fantastisk stein som brukes til å rense miljøet, eller en hellig plass, eller hjemme og på kontoret. Med kvarts kan kloritt bidra til å fjerne negativitet.

| Svar

Nyeste kommentarer