Citrin kvarts

ekte Citrin

Citrin ekte

Citrin ekte
Eksamensstein. Gir overblikk og fremmer evnen til å være realistisk. Gir større selvtillit og psykisk styrke. En problemløser. Citrin er en form for kvarts krystall. Den kan bæres om kvelden for å fjerne frykt, hindre mareritt og sikrer en god natts søvn. Citrin er også en "gruppestein" som fremmer positive innvirkinger på familie, forretninger og vennskap.  Denne steinen kan hjelpe deg til å sette deg i direkte forbindelse med ditt eget kraftsenter og viljessenter, og med det som er din spesielle evne eller gave i dette livet, og med kraften/viljen til å få brukt denne. Og dette er meget viktig for at man skal føle seg hel, at man får bevisstgjort og brukt det man har !

Citrin (oppvarmet ametyst

Citrin (oppvarmet
Eksamensstein. Gir overblikk og fremmer evnen til å være realistisk. Gir større selvtillit og psykisk styrke. En problemløser. Den kan bæres om kvelden for å fjerne frykt, hindre mareritt og sikrer en god natts søvn. Citrin er også en "gruppestein" som fremmer positive innvirkinger på familie, forretninger og vennskap. Citrin gir selvsikkerhet og sinnsro. Gir klar hjerne. Gir ro, overblikk, realitetssans og nyskapende og kreativ tankegang.

Citrin er en form for kvarts krystall.  Den kan bæres om kvelden for å fjerne frykt, hindre mareritt og sikrer en god natts søvn. Citrin er også en "gruppestein" som fremmer positive innvirkinger på familie, forretninger og vennskap. Citrin gir selvsikkerhet og sinnsro. Gir klar hjerne. Gir ro, overblikk, realitetssans og nyskapende og kreativ tankegang.  Citrinen påvirker solar plexus. 
Dette er en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme. Klarner tanker og gir oss indre styrke og hjelper kroppen å kvitte seg med psykiske og emosjonelle problemer. (Navlechacraet/harachakraet)  Den er en krystall med alt fra lysegule til brune farger, og den kan være fin ha stående glitrende i stuen til pynt.  Har en oppmuntrende effekt. Ellers er den som skapt for det tredje chakraet, og for å få full effekt er det best å plassere den rett på (over) dette chakraet.Denne steinen kan hjelpe deg til å sette deg i direkte forbindelse med ditt eget kraftsenter og viljessenter, og med det som er din spesielle evne eller gave i dette livet, og med kraften/viljen til å få brukt denne. Og dette er meget viktig for at man skal føle seg hel, at man får bevisstgjort og brukt det man har ! Citrinen kan også hjelpe på fordøyelsen, og til å få en dyp og avslappet pust. (Når man får sånn pipe/hvese-pust i begynnelsen av et astmaanfall, skal det det hjelpe å plassere en liten blankpolert citrin under tungen.) Den kan også brukes til å "lade opp" eller energetisere massasjeoljer.

Sitron kvarts
Sitron kvarts (også kalt det grønne gull) er en vakker kvarts med nyanser av grønt som er minelagt i Brasil. Flere fargetoner og inneslutninger gjør disse steinene spesielt slående. Apner kreativitet og velstand.gule farger (energier ) inni betyr kreativitetorganisering,optimisme og trivsel.Mediterer du med denne herlige krystallen, vil den øke fokus på dine mål med et skarpt syn for å gjøre din fremtid slik du vil den skal være. Gir deg kontroll over depressive tanker og får deg ut av det vonde tankemønsteret.

| Svar

Nyeste kommentarer