Rutilkvarts

Rutilert kvarts er en rekke kvarts som inneholder akulære inneslutninger av rutil. Den brukes til edelstener. Disse inneslutningene ser stort sett gyldne ut, men de kan også se sølv, kobberrød eller dyp svart ut.  Rutilkvarts er gjennomsiktig med tynne guld, sølv eller bronseaktige streker, rutilnåler også kalt englehår. De lyse sølvaktige typer har de blideste vibrasjoner, mens de rødlige, guld- og bronseaktige relaterer til sterkere og mere intense følelser. De mørkeste og gylne kan du bruke til hara chakra, solar plexus og kronechakra. De lyseste sølvaktige passer til hjerte chakraet.                                                                    
Åpner for åndelig kontakt. Er en styrke i meditasjon. Hjelper deg til å se sannheten. Styrker overnaturlig følsomhet. Beskyttende.
Øker arbeidskraft, styrker positive mål, skaper kontakt, reduserer ensomhet, melankoni. Skaper forbindelse med åndelig veileder, styrker overnaturlig følsomhet. 
Energigivende, forsterker ditt immunforsvar, beskytter mot stråling, depresjon og forsterker din åndelighet.
Den stimulerer inaktive deler av hjernen - f.eks.. ved hjerneskade.
Den er bra mot depresjon og inspirerer til åndelig kunnskap. Rutilkvarts er en avbalanserende sten som setter deg i stand til å skjelne vesentlig fra uvesentlig.
Du blir bevisst om dine egne iboende muligheter. Med rutilkvarts vil du vite, hva du bør konsentrere deg om, og hva som ikke er vesentlig mere, så du ikke bruker din energi på de feile ting. Rutilkvarts åpner og avbalanserer alle dine chakras, går ned i hvert enkelt chakra og tar opp de ting, som skal til for at du kan komme videre i din utvikling. Med rutilkvartsen har du muligheter for å oppleve og motta den høyest mulige spirituelle innsikt. Rutilkvarts oppløser frykt og sinne i dit sinn, og bruker du den på ditt hjerte, vil den hente disse følelser frem så du kan slippe dem.

Chakra: Alle

| Svar

Nyeste kommentarer