Lodonitt

Lodonitt er en type kvarts med forskjellige farger og typer inneslutninger.
Disse inneslutningene ser ofte ut som undervanns scener, landskap og hager, noe som gjør denne krystallen spesielt magisk, også kjent som Inkluderingskvarts, steinens inneslutninger består vanligvis av kloritt, feltspat og andre materialer som gir inneslutninger i forskjellige farger.
 
 
 
De representerer et land eller sjølandskap der du kan forestille deg at du reiser for å finne ro, fred, ro, kommunikasjon med høyere vesener og åndelig innsikt. 
Denne krystallen er en mild, kjærlig stein som resonerer med harmoniske vibrasjoner, og bringer forsoninger der det er uenighet og medfølelse der det er dømmekraft. Lodonitt er en fantastisk stein å bruke for å manifestere, da den reagerer veldig godt på programmering. Bare send dine positive intensjoner om et bedre liv telepatisk inn i denne krystallen, og den vil følge deg på din søken etter å oppnå de beste resultatene mulig i enhver situasjon.
 
Når du er i besittelse av denne steinen, kan du ikke unngå å bli fylt med den rolige, men kraftige styrken som hjelper deg med å overvinne utfordringene dine.
 
Dens åndelige helbredende energi vil også være svært gunstig for både dine subtile og eteriske kropper.
 
Lodonitt vil hjelpe deg med å oppnå ethvert mål du ønsker og enhver drøm du vil vise i livet ditt.
 

 

| Svar

Nyeste kommentarer