Hemimorfitt

Hemimorfitt , andre navn :Galmei, Zinkglass, zinksilikat
Hemimorfitt forekommer i sinkforekomster, og dannes som hvite krystaller med en skylignende form, dannes usymmetrisk i kun en retning. Den er en form for smithsonitt. De viktigste hemimorfitt forekomstene finnes i Tyskland og i Belgia.  Den finnes også i Mexico, Kina, sørvestlige USA og Italia. Ble gjort kjent G. A. Kenngott i 1852.
Hemimorfitt er en unik, sjelden krystall som appellerer til både forskere og samlere. Hemimorfitts unike utvendig skjønnhet er elsket av gullsmeder og helbredere, og matches av den lange listen over eksepsjonelle egenskaper. Nedenfor er bare noen av de metafysiske egenskapene og helbredelsesbruken som har blitt tilskrevet Hemimorfitt .Den har svært energisk, levende farger og en vakker stein for både helbredelse og utseende. Hemimorfitts mest fascinerende egenskap: en elektrisk ladning forårsaket av endringer i temperatur eller trykk. Fenomenene er kjent som pyroelektrisitet. Hemimorfe krystaller vil utvikle en positiv ladning den ene enden av krystallet og negative ladninger i motsatt ende, og skape sitt eget lille kraftfelt av ladning.

 

Hemimorfitt metafysiske egenskaper
Hemimorfitts unike utvendig skjønnhet er elsket av gullsmeder og helbredere, og matches av den lange listen over eksepsjonelle egenskaper. Nedenfor er bare noen få av de metafysiske egenskapene og helbredelsesbruken som har blitt tilskrevet
Forbedre psykiske visjoner eller empatiske evner
Følelse av høyere åndelige riker
Økt bevissthet og intuisjon
Empati og uselviskhet
Energi og entusiasme
Forhøyet humør og positive utsikter
Forsterkning av positive følelser
Hals Chakra: Forbedret kommunikasjon og emosjonell intelligens
Hjerte Chakra: Relasjonsbygging, Selvkjærlighet og helbredelse,
Økte opplevelser av glede og kjærlighet.
Tredje øye -chakra: Intuisjon, fremtidssyn, introspeksjon, psykiske
evner
Krone Chakra: Høyere åndelige forbindelser og utvidet
bevissthet. Endring av verdslige bekymringer, søker sann
oppfyllelse. Tilkobling til universet
Vann energi: Å gå med strømmen mens vi anerkjenner vår
forbindelse til andre og verden rundt oss. Bedre forståelse av vår
rolle i andres liv - empati og emosjonell intelligens. Oppmuntrer
til frihet til emosjonell ytring, å gi slipp og gå videre.
Betraktet som et "storm" element krystall
Følg strømmen
De unike elektriske egenskapene og vannelementenergien til Hemimorfitt gjør den til den ultimate krystall for et løft av positiv energi. Dens livlige akvafarge og formasjon minner om tropiske farvann - en følelse av både avslapning og oppkvikkelse. Den intense fargen er en sjeldenhet i mineralverdenen og gjør den til et virkelig spesielt stykke natur.
​​Det vil gi deg det du trenger, slik at du bedre kan forstå deg selv, hva du vil bli og hvor du vil at livet ditt skal gå.
Med sin lette og joviale tilstedeværelse inspirerer den oss til å generere vår egen lykke gjennom kreativitet og relasjoner - det utløser en lidenskap for nye prosjekter og fornyet entusiasme for å gjennomføre dem. Det kan være en påminnelse om å kommunisere med venner, uttrykke vår takknemlighet overfor familien og tiltrekke glede og positivitet til våre liv.
Det vil aktivere selvhelbredelse og låse opp en høyere bevissthetstilstand. Det er et utmerket meditasjonsverktøy fordi det vil hjelpe deg med å stille ut resten av verden og bare lytte til hva kroppen, hjertet og sinnet ditt forteller deg.
Krystallens vibrasjoner vil opplyse tankene dine og gjøre deg tilpasset din ånd. Hemimorfitt vil tiltrekke seg lykke . Drøm stort, jobb hardt, og tilpass deg energien til denne krystallet, slik at du kan nyte gode resultater. Den vil tiltrekke seg alle gode ting i livet ditt.
Det vil gi deg energier av positivitet, inspirasjon og motivasjon.
Når du jobber med et nytt prosjekt, må du sørge for at du har denne krystallet med deg. Det vil hjelpe deg å se prosjektene dine til du er ferdig.
Denne krystallen vil hjelpe deg med å kommunisere med tankene dine og uttrykke følelsene dine bedre. Energiene du kan få fra denne krystallet vil oppmuntre deg til å bringe sannheten din ut i verden!
Hemimorfitt er en fantastisk kilde til energi og entusiasme. Hvis du trenger å fokusere, utføre alle oppgavene for dagen og være produktiv, bør dette være din go-to stein.
Navnet Hemimorfitt refererer til strukturen, som betyr "halvformet". Bare noen få andre mineraler viser 'hemimorf' karakter, men ingen viser det så godt som Hemimorfitt. Denne unike formasjonen gir Hemimorfitt spesielle elektriske egenskaper.
Hvorfor vil du bruke hemimorfitt?
Den er god i stress situasjoner, og er en ypperlig stein for å slippe bindinger
Hemimorfitt vil arbeide for å sikre at energiene dine flyter i deg og integreres med dine personlige energifelt.
Denne krystallen vil åpne bevisstheten din slik at du kan kommunisere med energier og den vil lære deg betydningen av healing.
Hemimorfitts energier vil forbedre dine visjonære opplevelser! Det vil fremme indre styrke og psykiske visjoner. Det vil også hjelpe deg å forstå forskjellige gamle helbredelsesmetoder.
Det vil gi deg det du trenger, slik at du bedre kan forstå deg selv, hva du vil bli og hvor du vil at livet ditt skal gå.
Energiene til denne krystallet vil øke din selvfølelse. Det vil få deg til å tro på hva du kan gjøre og på hva du kan oppnå.
Hemimorfitt er veldig nyttig når det gjelder åndelige og psykiske problemer.
Det vil gjøre livet ditt mer produktivt, mer fredelig og morsommere, fordi energien til denne krystallet vil hjelpe deg med å gjøre alt som er mulig. Den gir sterk kontakt via krone chakraet og åpner tredje øye og hals chakraet. God til meditasjon og tuning. Fysisk : brukes ved forstyrrelser i blod og cellestruktur. Lindrer sårsmerter
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Svar

Nyeste kommentarer