Mookaitt

Mookaitt

 Mookaitt, ofte kjent som Mookaitt Jaspis, som inneholder fossiler).finnes bare på ett sted i hele verden. Dette spennende skapelsespunktet sies å ha blitt dannet under krittperioden, for rundt 145-146 millioner år siden. Området er kjent for å være rikelig med svært små nanoplanktonfossiler. Eksempler på disse er Radiolaria og Foraminifera, som begge er sentrale aktører i skapelsesprosessen til Mookaitt. Mookaitt kommer i en rekke organiske og uraffinerte farger. Disse fargene er lilla, rød, blodrød, brun, gul og grå. Noen eller alle disse fargene er vanligvis inkludert i hver stein, og virvler sammen i harmoni. er en virkelig fantastisk stein med jordfarger . Den er dannet av de mikroskopiske restene av små radiolarier som igjen skaper den sedimentære bergartstrukturen . Mookaitt er en australsk Jaspis fra Vest-Australia. Det er en kalsedonvariant, som er en mikrokrystallinsk kvartsvariant. Det eneste kjente stedet er Windalia Radiolarite i Vest-Australia; Radiolaria og Foraminifera, som begge hadde en betydelig rolle i dannelsen av Mookaitt, og kan finnes i overflod på dette stedet. .Ordet " Mooka " betyr rennende vann, dette navnet ble gitt til steinen på grunn av det vakre naturlige rennende vannet på opprinnelsesstedet.

 Denne aborgin stein er også kjent som Moder Jord-steinen, på grunn av dens umåtelig innflytelsesrike og helbredende evner og koblingsevner til jordens energi. Mookaite-stein sies å åpne brukerens bevissthet for sine omgivelser og bringe frem deres forbindelse til naturen. Denne dypt jordende steinen gir jording til enhver situasjon, og bør definitivt brukes av alle som ønsker å utdype sin tilknytning til Moder Jords naturlige omgivelser. Du kan bli bevissthet om naturens omgivelser og begynne å utvikle og utdype en forbindelse med dyr også.

Mookaite stein er veldig jordende. Det hjelper å jorde ditt sinn, hjerte, sjel og ånd inn i dette jordiske riket. Det sies også å bringe oss tilbake til nåtiden, og gi følelsen av å være i "nået", som igjen hjelper oss å ta klarere beslutninger basert på hva som skjer rundt oss. Mookaite er også kjent for å være en ledsagerstein, den hjelper til med å lindre følelsen av ensomhet.
 De er utrolig sjelfulle steiner som kan helbrede stress og frykt samtidig som de gir deg en utdyping av din kreativitet og forbindelse til deg selv og kilden.
På et fysisk nivå er Mookaitt- jaspis kjent for å være en stein av ungdommelighet, det sies å reversere effekten av aldring og øke immunforsvaret. Det anses å være en restaurerende stein for vevsforringelse av de indre organene. I tillegg brukes den i behandlingen av blærebetennelse, høyt blodsukker og eventuelle nyre- og blæreproblemer. Steinens høye mineralinnhold hjelper kroppen med å støtte riktig væskeinntak og balanserer mineralinnholdet i kroppen.

Ikke bare lindrer Mookaite stress og angst i sinnet, men det er også beroligende for fordøyelsessystemet. Det kan være veldig rensende for blodet og er en stein for reproduksjon og graviditet.
Mookaite er en strålende stein å bruke hvis du kommer inn i et nytt kapittel i livet ditt, som å flytte hus eller bytte jobb. Hold denne jordingssteinen med deg og på kroppen din mens du går gjennom disse potensielt stressende endringene, og Mookaite vil holde deg rolig og støttet.Mookaite er svært beskyttende og kan brukes til enhver tid for å avverge negative mennesker og energi. Det kan også fungere som en sterk kraft for å overvåke restaurering eller reparasjoner i hjemmet ditt eller på landet ditt, og holde et våkent positivt øye.

Å bruke Mookaite-smykker vil tjene deg godt hvis du føler deg tiltrukket av bruken og fordelene. Du kan også legge den under puten om natten for å gi immunforsvaret et løft og fremskynde fysisk helbredelse.

| Svar

Nyeste kommentarer